Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma


KAYA D., AKDEMİR N.

Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm, Cihan COBANOĞLU, Ebru GUNLU KUCUKALTAN, Muharrem TUNA, Alaattin BASODA ve Seden DOGAN, Editör, University of South Florida M3 Center Publishing, Florida, ss.668-675, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: University of South Florida M3 Center Publishing
  • Basıldığı Şehir: Florida
  • Sayfa Sayıları: ss.668-675
  • Editörler: Cihan COBANOĞLU, Ebru GUNLU KUCUKALTAN, Muharrem TUNA, Alaattin BASODA ve Seden DOGAN, Editör
  • Kocaeli Üniversitesi Adresli: Evet