ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri
ÇAKMAKÇI S., ÇAĞLAR A.
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi, cilt.26, sa.2, ss.262-284, 1995 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
26
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
1995
-
Dergi Adı:
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Other Indexes
-
Sayfa Sayıları:
ss.262-284
-
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Hayır