ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri
Atıf İçin Kopyala
ÇAKMAKÇI S., ÇAĞLAR A.
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi, cilt.26, sa.2, ss.262-284, 1995 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
26
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
1995
-
Dergi Adı:
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Other Indexes
-
Sayfa Sayıları:
ss.262-284
-
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Hayır