ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri


ÇAKMAKÇI S., ÇAĞLAR A.

Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi, cilt.26, sa.2, ss.262-284, 1995 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 26 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 1995
  • Dergi Adı: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Other Indexes
  • Sayfa Sayıları: ss.262-284
  • Kocaeli Üniversitesi Adresli: Hayır