Kocaeli Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Color Changes of Fresh cut Swiss Chard L...
Color Changes of Fresh cut Swiss Chard Leaves Stored at Different Light Intensity
KASIM R.
,
KASIM M. U.
American Journal of Food Technology, cilt.7, ss.13-21, 2012 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
7
Basım Tarihi:
2012
Doi Numarası:
10.3923/ajft.2012.13.21
Dergi Adı:
American Journal of Food Technology
Sayfa Sayıları:
ss.13-21
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Evet