Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. The Role of Female Vendors in Consumer Perceptions of Street Food

4th INTERNATIONAL CONGRESS OF NEW GENERATIONS AND NEW TRENDS IN TOURISM, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Özet Bildiri)

2. Social Media and Halal Gastronomy: A Qualitative Analysis on Instagram

4th INTERNATIONAL CONGRESS OF NEW GENERATIONS AND NEW TRENDS IN TOURISM, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Özet Bildiri)

3. GİRESUN GASTRONOMİSİNE YÖNELİK YAPILAN BİR SWOT ANALİZİ

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Rize, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. SÜRDÜRÜLEBİLİR DİYET ÖRNEĞİ: FLEKSİTARYEN DİYET

3. ULUSLARARASI TURİZMDE YENİ JENERASYONLAR VE YENİ TRENDLER KONGRESİ, Sakarya, Türkiye, 26 Ekim 2023, ss.291-306, (Tam Metin Bildiri)

5. KOCAELİ SIFIR ATIK FESTİVALİ’NE KATILAN KATILIMCILARIN GIDA ATIĞINA YÖNELİK FARKINDALIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

6. COVID-19 Kaygısının Duygusal Yeme Davranışı Üzerindeki Etkisi

UGTAK - Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 07 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 1

1. Kaymak

Yemek Tarifleriyle Süt ve Süt Ürünleri, ŞEN ALİ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.169-180, 2024
Metrikler

Yayın

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları