Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastronomi Temalı Filmlerde Yer Alan Şef Karakterlerinin Kişilik Özellikleri Açısından İncelenmesi

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023

THE EFFECTS OF MUSIC ON RESTAURANT CUSTOMERS: A DESCRIPTIVE STUDY

3. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 07 Aralık 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Tarih Öncesi Devirler (Prehistorya)

Gastronomi Tarihi, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-23, 2023

Yunus Emre

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, Demirel Altan, Yağmur Yenal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.329-333, 2022

SOKAK LEZZETLERİ KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ

GASTRONOMİDE BİBLİYOMETRİK ARAŞTIRMALAR, Arman Adem, Erman Özkan, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.169-188, 2022

Gastronomi Turizmi Kapsamında Açık ve Kapalı Alanda Gerçekleştirilen Rekreatif Faaliyetler

Açık ve Kapalı Alan Rekreasyonu, Ümit Gaberli, Yenal Yağmur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.153-163, 2021