Makaleler
1
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1. Gastronomi Turizminin Gelişiminde Yerel İşletmelerin Rolü: Kocaeli Tatlı Güven Örneği
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Yayınlanmadı)
2. Gastronomi Temalı Filmlerde Yer Alan Şef Karakterlerinin Kişilik Özellikleri Açısından İncelenmesi
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
1. Tarih Öncesi Devirler (Prehistorya)
Gastronomi Tarihi, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-23, 2023
2. KÜLTÜREL MİRAS ALAN YÖNETİMİNDE ERİŞİLEBİLİRLİK
DİSİPLİNLER ARASI YAKLAŞIMLA KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ, Diker, O.; Özkul, E. ve Küçükaltan, E., Editör, Paradigma Akademi, ss.49-74, 2023
3. Yunus Emre
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, Demirel Altan, Yağmur Yenal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.329-333, 2022
5. Gastronomi Turizmi Kapsamında Açık ve Kapalı Alanda Gerçekleştirilen Rekreatif Faaliyetler
Açık ve Kapalı Alan Rekreasyonu, Ümit Gaberli, Yenal Yağmur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.153-163, 2021