Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Gastronomi Turizminin Gelişiminde Yerel İşletmelerin Rolü: Kocaeli Tatlı Güven Örneği

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Yayınlanmadı)

2. Gastronomi Temalı Filmlerde Yer Alan Şef Karakterlerinin Kişilik Özellikleri Açısından İncelenmesi

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

3. THE EFFECTS OF MUSIC ON RESTAURANT CUSTOMERS: A DESCRIPTIVE STUDY

3. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 07 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Tarih Öncesi Devirler (Prehistorya)

Gastronomi Tarihi, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-23, 2023

2. KÜLTÜREL MİRAS ALAN YÖNETİMİNDE ERİŞİLEBİLİRLİK

DİSİPLİNLER ARASI YAKLAŞIMLA KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ, Diker, O.; Özkul, E. ve Küçükaltan, E., Editör, Paradigma Akademi, ss.49-74, 2023

3. Yunus Emre

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında ANADOLU DÜŞÜNÜRLERİ, Demirel Altan, Yağmur Yenal, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.329-333, 2022

4. SOKAK LEZZETLERİ KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ

GASTRONOMİDE BİBLİYOMETRİK ARAŞTIRMALAR, Arman Adem, Erman Özkan, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.169-188, 2022

5. Gastronomi Turizmi Kapsamında Açık ve Kapalı Alanda Gerçekleştirilen Rekreatif Faaliyetler

Açık ve Kapalı Alan Rekreasyonu, Ümit Gaberli, Yenal Yağmur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.153-163, 2021