Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. A Qualitative Study on Customer and Employee Experiences Regarding the Use of Service Robots in Restaurants

Globalization and Innovation: The Foundation of Scientific Research, Social Development, and Modernization, Andijon, Özbekistan, 17 - 20 Haziran 2025, (Tam Metin Bildiri)

2. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin İşletmede Mesleki Eğitim (İme) Dersine Yönelik Deneyimleri

8. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresİ, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. Coworking Alanlarda Komünite Oluşumunda Sosyal Medyanın Rolü

14TH International Baskent Congress On Social Humanities, Administrative and Educational Sciences, Türkiye, 12 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. EXAMINATION OF CONSUMER ATTITUDES TOWARDS DIGITAL APPLICATIONS IN RESTAURANTS FROM THE PERSPECTIVE OF A TECHNOLOGY ACCEPTANCE MODEL

VIII. ASC- Academic Studies Congress, Transformation: Challenges and Prospects, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 02 Mayıs 2024, cilt.1, ss.639-651, (Tam Metin Bildiri)

5. Do Michelin Green Star Restaurants use Sustainability as Niche Marketing on Their Websites?

Advances in Managing Tourism Across Continents-MTCON, Vol. 4., İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Mayıs 2024, cilt.4, ss.164-174, (Tam Metin Bildiri)

6. Use of Safe Tourism Certificate on Websites of Accommodation Businesses in Türkiye

1st International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

7. Küçük Ve Orta Boy İşletmelerin (Kobi’lerin) Halkla İlişkiler ve Reklam Algısı

19-21Nisan ’xx18C-IASOSUluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

8. Instagram Üzerinden Pazarlama ve Tüketici Davranışlarına Etkisi

23. PAZARLAMA KONGRESİ, Kocaeli, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. The Effect Of The Lifestyle On Conspicuous Consumption

7 th International Congress on Current Debates in Social Science, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 14

1. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Dersine Yönelik Deneyimleri

GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI 2, ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, AYYILDIZ TUĞRUL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.155-164, 2025

2. MÜŞTERİ DESTEK HİZMETLERİ VE YAPAY ZEKA

PAZARLAMADA DİJİTALLEŞME VE YAPAY ZEKA, KOÇ ERDOĞAN, YAZICI AYYILDIZ AHU, AKEL GÖKHAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-226, 2025

3. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

EKONOMİ GÜNDEMİ:ANALİZLER VE İNCELEMELER, SELÇUK KOÇ, İDRİS SARISOY, KEREM ÇOLAK, Editör, NOVEL SCALA YAYINCILIK, Kocaeli, ss.128-136, 2024

4. DİJİTAL PAZARLAMADA CİNSİYETÇİLİĞİN EKONOMİK BOYUTLARI

Ekonomi Gündemi: Analizler ve İncelemeler II, KOÇ SELÇUK, ÇOLAK KEREM, Editör, Scala Yayıncılık, Kocaeli, ss.120-130, 2024

5. POPÜLER KÜLTÜR VE YİYECEK: GASTRONOMİ DESTİNASYONLARINDA INFLUENCER ETKİSİ

Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi, İstanbul, ss.22-36, 2024

6. Dijital Pazarlamada Yapay Zeka

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Multidisipliner Çalışmalar, AĞCADAĞ DERYA, SOĞUKOĞLU KORKMAZ SELİN, Editör, Paradigma Akademi, ss.155-168, 2024

7. PAZARLAMADA FEMVERTISING VE EKONOMİK GÜÇ: TURİZM İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ

EKONOMİ GÜNDEMİ: ANALİZLER VE İNCELEMELER 2, KOÇ SELÇUK, ÇOLAK KEREM, Editör, Novel Scala Kitapçılık Yayıncılık, İstanbul, ss.92-106, 2024

8. LEZZET ALGISI, GASTRONOMİ VE DUYUSAL PAZARLAMA

SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERDE MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR, AĞCADAĞ DERYA, SOĞUKOĞLU KORKMAZ SELİN, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.141-154, 2024

9. NEW MEDIA AND GENDER: NEW FEMINISIM AND GENDER EQUALITY IN THE NEW WORLD

NEW MEDIA NEW WORLD, CEREV GÖKÇE, YENİHAN BORA, KÖSEOĞLU YAKUP, Editör, Sakarya University Press, Sakarya, ss.10-22, 2024

10. FİZİKSEL VE SOSYAL ATMOSFER

TURİST DAVRANIŞI, Prof. Dr. Erdoğan Koç & Doç. Dr. Tuğrul Yıldız, Editör, DETAY YAYINCILIK, Kocaeli, ss.427-448, 2023

11. DESTİNASYON MARKALAŞMASI

SOSYAL BILIMLERDE DISIPLINLERARASI AKADEMİK ÇALIŞMALAR, TERZİOĞLU Dilek, SOĞUKOĞLU KORKMAZ Selin, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, İstanbul, ss.99-106, 2022

12. PERFORMANS DEĞERLENDİRME

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE TEMEL KAVRAMLAR VE KONULAR, Hıfzı Fatih YAKUT, Editör, DEĞİŞİM YAYINLARI, İstanbul, ss.238-257, 2022

13. Örgütlerde Eğitimin Önemi

İnsan Kaynakları Yönetiminde Temel Kavramlar ve Konular, Hıfzı Fatih Yakut, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.216-233, 2022

14. The Effect of Lifestyle on Conspicuous Consumption

Current Debates In Busıness Studıes, , Editör, Ijopec Publication, ss.109-125, 2018
Metrikler

Yayın

30

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları