Makaleler
5
Tümü (5)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (4)
5. DESTİNASYON PAZARLAMASININ GÖRSEL HARİTALAMA TEKNİĞİ İLE BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
ÇATALHÖYÜK, International Journal of Tourism and Social Research
, cilt.8, ss.136-147, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
1. A Qualitative Study on Customer and Employee Experiences Regarding the Use of Service Robots in Restaurants
Globalization and Innovation: The Foundation of Scientific Research, Social Development, and Modernization, Andijon, Özbekistan, 17 - 20 Haziran 2025, (Tam Metin Bildiri)
2. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin İşletmede Mesleki Eğitim (İme) Dersine Yönelik Deneyimleri
8. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresİ, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
14
2. MÜŞTERİ DESTEK HİZMETLERİ VE YAPAY ZEKA
PAZARLAMADA DİJİTALLEŞME VE YAPAY ZEKA, KOÇ ERDOĞAN, YAZICI AYYILDIZ AHU, AKEL GÖKHAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-226, 2025
5. POPÜLER KÜLTÜR VE YİYECEK: GASTRONOMİ DESTİNASYONLARINDA INFLUENCER ETKİSİ
Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Çizgi Kitabevi, İstanbul, ss.22-36, 2024
8. LEZZET ALGISI, GASTRONOMİ VE DUYUSAL PAZARLAMA
SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERDE MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR, AĞCADAĞ DERYA, SOĞUKOĞLU KORKMAZ SELİN, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.141-154, 2024
10. FİZİKSEL VE SOSYAL ATMOSFER
TURİST DAVRANIŞI, Prof. Dr. Erdoğan Koç & Doç. Dr. Tuğrul Yıldız, Editör, DETAY YAYINCILIK, Kocaeli, ss.427-448, 2023
13. Örgütlerde Eğitimin Önemi
İnsan Kaynakları Yönetiminde Temel Kavramlar ve Konular, Hıfzı Fatih Yakut, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.216-233, 2022
