-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, İzmit Meslek Yüksekokulu
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü
-
2000 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
1999 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2011 - 2013 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2005 - 2011 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü
-
2000 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu
-
1999 - 2000 Bölüm Başkan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü
-
1999 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu
Ticari Kuruluş Özel, Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti Bursa, Kalite Kontrol, Kalite Kontrol Sorumlusu
-
1997 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu
Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti, Kalite Kontrol Sorumlusu
-
1994 - 1997 Kalite Kontrol Sorumlusu
Ticari Kuruluş Özel, Önder Tavukçuluk Gıda ve Giyim San.A.Ş. Sakarya, Kalite Kontrol, Kalite Kontrol Sorumlusu
-
1990 - 1991 Kalite Kontrol Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, Penguen Gıda San.A.Ş. Bursa, Kalite Kontrol , Kalite Kontrol Mühendisi
-
Yüksek Lisans
Uzmanlık Alan Dersi
Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
SUR544 - Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon
SUR148 Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon
FBE101 Uzmanlık Alan Dersi
FBE716 Yüksek Lisans Seminer
FBE511 - Yüksek Lisans Seminer
-
Ön Lisans
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda İşleme İlkeleri
Staj
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Proje
Et Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Özel Gıdalar Teknolojisi
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
TBP212 - Genel Mikrobiyoloji
GTP201 Et Teknolojisi (İ.Ö.)
GTP202 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi (İ.Ö.)
Satranç (İ.Ö.) (Gıda Tek. Prog.)
Satranç (Gıda Tek. Prog.)
GTP101 Genel Mikrobiyoloji (İ.Ö.)
GTP206 Yemeklik Yağ Teknolojisi (İ.Ö.)
GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (İ.Ö.)
GTP207 Özel Gıdalar Teknolojisi (İ.Ö.)
OMP106 Satranç (Tıbbi Aro. Bit. Prog.)