Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, İzmit Meslek Yüksekokulu
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü
-
2000 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
1999 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2011 - 2013 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2005 - 2011 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü
-
2000 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu
-
1999 - 2000 Bölüm Başkan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
1999 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu
Ticari Kuruluş Özel, Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti Bursa, Kalite Kontrol
-
1997 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu
Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti
-
1994 - 1997 Kalite Kontrol Sorumlusu
Ticari Kuruluş Özel, Önder Tavukçuluk Gıda ve Giyim San.A.Ş. Sakarya, Kalite Kontrol
-
1990 - 1991 Kalite Kontrol Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, Penguen Gıda San.A.Ş. Bursa, Kalite Kontrol
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans FBE511 - Yüksek Lisans Seminer
-
Ön Lisans Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri
-
Ön Lisans Staj
-
Ön Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
Yüksek Lisans SUR544 - Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Proje
-
Ön Lisans Et Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
-
Yüksek Lisans SUR148 Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans FBE101 Uzmanlık Alan Dersi
-
Ön Lisans TBP212 - Genel Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans FBE716 Yüksek Lisans Seminer
-
Ön Lisans GTP201 Et Teknolojisi (İ.Ö.)
-
Ön Lisans GTP202 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi (İ.Ö.)
-
Ön Lisans Satranç (İ.Ö.) (Gıda Tek. Prog.)
-
Ön Lisans Satranç (Gıda Tek. Prog.)
-
Ön Lisans GTP101 Genel Mikrobiyoloji (İ.Ö.)
-
Ön Lisans GTP206 Yemeklik Yağ Teknolojisi (İ.Ö.)
-
Ön Lisans GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (İ.Ö.)
-
Ön Lisans GTP207 Özel Gıdalar Teknolojisi (İ.Ö.)
-
Ön Lisans OMP106 Satranç (Tıbbi Aro. Bit. Prog.)