Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, İzmit Meslek Yüksekokulu

  • 2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü

  • 2000 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 1999 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler 4
  • 2011 - 2013 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2005 - 2011 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü

  • 2000 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu

  • 1999 - 2000 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 4
  • 1999 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Ticari Kuruluş Özel, Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti Bursa, Kalite Kontrol, Kalite Kontrol Sorumlusu

  • 1997 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti, Kalite Kontrol Sorumlusu

  • 1994 - 1997 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Ticari Kuruluş Özel, Önder Tavukçuluk Gıda ve Giyim San.A.Ş. Sakarya, Kalite Kontrol, Kalite Kontrol Sorumlusu

  • 1990 - 1991 Kalite Kontrol Mühendisi

    Ticari Kuruluş Özel, Penguen Gıda San.A.Ş. Bursa, Kalite Kontrol , Kalite Kontrol Mühendisi

Verdiği Dersler 27
  • Yüksek Lisans

    Uzmanlık Alan Dersi

    Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

    SUR544 - Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon

    SUR148 Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon

    FBE101 Uzmanlık Alan Dersi

    FBE716 Yüksek Lisans Seminer

    FBE511 - Yüksek Lisans Seminer

  • Ön Lisans

    Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

    GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon

    Gıda İşleme İlkeleri

    Staj

    Yemeklik Yağ Teknolojisi

    Proje

    Et Teknolojisi

    Genel Mikrobiyoloji

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi

    TBP212 - Genel Mikrobiyoloji

    GTP201 Et Teknolojisi (İ.Ö.)

    GTP202 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi (İ.Ö.)

    Satranç (İ.Ö.) (Gıda Tek. Prog.)

    Satranç (Gıda Tek. Prog.)

    GTP101 Genel Mikrobiyoloji (İ.Ö.)

    GTP206 Yemeklik Yağ Teknolojisi (İ.Ö.)

    GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (İ.Ö.)

    GTP207 Özel Gıdalar Teknolojisi (İ.Ö.)

    OMP106 Satranç (Tıbbi Aro. Bit. Prog.)