Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2020 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, İzmit Meslek Yüksekokulu

  • 2018 - 2020 Dr.Öğr.Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü

  • 2000 - 2018 Yrd.Doç.Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 1999 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2011 - 2013 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2005 - 2011 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü

  • 2000 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu

  • 1999 - 2000 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 1999 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Ticari Kuruluş Özel, Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti Bursa, Kalite Kontrol

  • 1997 - 1999 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Alara Dış Ticaret Müşavirlik ve Organizasyon Lim.Şti

  • 1994 - 1997 Kalite Kontrol Sorumlusu

    Ticari Kuruluş Özel, Önder Tavukçuluk Gıda ve Giyim San.A.Ş. Sakarya, Kalite Kontrol

  • 1990 - 1991 Kalite Kontrol Mühendisi

    Ticari Kuruluş Özel, Penguen Gıda San.A.Ş. Bursa, Kalite Kontrol

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans FBE511 - Yüksek Lisans Seminer

  • Ön Lisans Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri

  • Ön Lisans Staj

  • Ön Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

  • Yüksek Lisans SUR544 - Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Proje

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi

  • Yüksek Lisans SUR148 Su Ürünleri Üretiminde Hijyen ve Sanitasyon

  • Yüksek Lisans FBE101 Uzmanlık Alan Dersi

  • Ön Lisans TBP212 - Genel Mikrobiyoloji

  • Yüksek Lisans FBE716 Yüksek Lisans Seminer

  • Ön Lisans GTP201 Et Teknolojisi (İ.Ö.)

  • Ön Lisans GTP202 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi (İ.Ö.)

  • Ön Lisans Satranç (İ.Ö.) (Gıda Tek. Prog.)

  • Ön Lisans Satranç (Gıda Tek. Prog.)

  • Ön Lisans GTP101 Genel Mikrobiyoloji (İ.Ö.)

  • Ön Lisans GTP206 Yemeklik Yağ Teknolojisi (İ.Ö.)

  • Ön Lisans GTP108 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (İ.Ö.)

  • Ön Lisans GTP207 Özel Gıdalar Teknolojisi (İ.Ö.)

  • Ön Lisans OMP106 Satranç (Tıbbi Aro. Bit. Prog.)