SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Dondurarak Muhafaza Edilen Bazı Meyve ve Sebzelerin Mikrobiyolojisi ve Depolama Sürecindeki Değişmeleri Üzerine Araştırmalar
GIDA
, cilt.17, sa.5, ss.291-301, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Factorial Design for Optimizing Infrared Heating Conditions of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Impact of Optimum Conditions on Lipid Quality
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Tarım ve Gıda ile ilgili Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kariyerlerini Planlıyorlar mı?
II. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017
Tarım ve Gıda Mesleklerinde Eğitim Gören Öğrencilerin Genel Profilleri
II. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017
Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
Morphological, pomological and nutritional traits of jujube (Zizyphus jujuba Mill.)
49th Croatian 9th International Symposium on Agriculture Proceedings, 49th Croatian 9th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik, Hırvatistan, 16 Şubat - 21 Mayıs 2014, ss.727-731
Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Optimization of Cooking Conditions of Atlantic Salmon Salmo salar in İnfrared Microwave Combination Oven
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012
Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012
Effect of infrared heating conditions on cooking quality of Atlantic salmon Salmo salar
AQUA, 1 - 05 Eylül 2012
Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları
Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu., Türkiye, 20 - 22 Eylül 2000, ss.195-203
Çeşitli Yağlarda Kızartılan Patlıcanların Dondurularak Muhafazası Sırasında Yağlarda Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi,İzmir., Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999