Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Microbial Quality and Protection in the Processing of Snails

MALACOLOGY SYMPOSIUM 2022, Muğla, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2022

Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020

Tarım ve Gıda ile ilgili Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kariyerlerini Planlıyorlar mı?

II. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017

Tarım ve Gıda Mesleklerinde Eğitim Gören Öğrencilerin Genel Profilleri

II. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu (ISVET2017), Ankara, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2017

Morphological, pomological and nutritional traits of jujube (Zizyphus jujuba Mill.)

49th Croatian 9th International Symposium on Agriculture Proceedings, 49th Croatian 9th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik, Hırvatistan, 16 Şubat - 21 Mayıs 2014, ss.727-731

Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları

Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu., Türkiye, 20 - 22 Eylül 2000, ss.195-203

Çeşitli Yağlarda Kızartılan Patlıcanların Dondurularak Muhafazası Sırasında Yağlarda Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi

2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi,İzmir., Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999

Kitap & Kitap Bölümleri

Su Ürünleri İşlemede Fenolik Bileşiklerin Kullanımı

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar Mart 2022, ÖZRENK KORAY, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.179-203, 2022

Metrikler

Yayın

22

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

2

Tez Danışmanlığı

1