Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2001 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2022 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2018 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2016 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2016 - 2021 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu
Akademi Dışı Deneyim
-
2007 - 2014 İktisadi İşletme Müdürü
Kamu İktisadi Kuruluşu KİK, Kocaeli Üniversitesi, İktisadi İşletmesi
-
1995 - 2001 Öğretmen
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
-
1994 - 2001 Öğretmen
Milli Eğitim Müdürlüğü, Arslanbey Şevkatiye İlkokulu- Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Sınıf Öğretmenliği- Ağırlama ve Gıda/Beslenme Öğretmenliği
-
1993 - 1993 Stajyer
Ticari Kuruluş Özel, Merit Altınel Otel, Kat Hizmetleri, Mutfak
-
1993 - 1993 Stajyer
MERİT ALTINEL OTEL GRUBU
-
1988 - 1991 Ön Muhasebe Elemanı
KAYALI MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Ön Lisans RESTORAN VE BAR
-
Yüksek Lisans Turizm ve Medya
-
Yüksek Lisans Seminer I
-
Yüksek Lisans Seminer II
-
Ön Lisans Mutfak Uygulamaları
-
Ön Lisans İletişim Teknikleri
-
Ön Lisans Kültürel Miras ve Turizm
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
-
Yüksek Lisans Turizmde Post Modern Yaklaşımlar
-
Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
-
Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri 2
-
Ön Lisans Türkiye’xxnin Turistik Destinasyonları
-
Lisans Gıda Coğrafyası
-
Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-