-
2022 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2001 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2023 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2022 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2018 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2016 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2016 - 2021 Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
-
2007 - 2014 İktisadi İşletme Müdürü
Kamu İktisadi Kuruluşu KİK, Kocaeli Üniversitesi, İktisadi İşletmesi, İktisadi İşletme Müdürü
-
1994 - 2001 Öğretmen
Milli Eğitim Müdürlüğü, Arslanbey Şevkatiye İlkokulu- Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Sınıf Öğretmenliği- Ağırlama ve Gıda/Beslenme Öğretmenliği , Öğretmen
-
1993 - 1993 Stajyer
Ticari Kuruluş Özel, Merit Altınel Otel, Kat Hizmetleri, Mutfak, Stajyer
-
1988 - 1991 Ön Muhasebe Elemanı
KAYALI MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ, Ön Muhasebe Elemanı
-
Yüksek Lisans
Türk Mutfak Kültürü
Yüksek Lisans Tez
Uzmanlık Alan Dersi
Turizm ve Medya
Seminer I
Seminer II
Turizmde Post Modern Yaklaşımlar
-
Lisans
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri 2
Gıda Coğrafyası
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-
-
Ön Lisans
RESTORAN VE BAR
Mutfak Uygulamaları
İletişim Teknikleri
Kültürel Miras ve Turizm
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
MUTFAK HİZMETLERİ
Türkiye’xxnin Turistik Destinasyonları
-
Kültür Turisti Tipolojilerinin Müze Deneyimi ve Müze Tercihi İlişkisi: Milli Saraylara Bağlı Müzeler Örneği
Alyakut Ö. (Danışman)
A.KUYTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025
-
2025 - 2025 Sağlık İçin Su İçin: Kartepe'li Kadınlarda Su-Sağlık Farkındalığının Sağlanması ve Su Tüketimi Tasarrufu
Akademik Birimler - Eğitim