Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2022 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2001 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler 7
  • 2023 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2022 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2018 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2016 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2016 - 2021 Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Akademi Dışı Deneyim 4
  • 2007 - 2014 İktisadi İşletme Müdürü

    Kamu İktisadi Kuruluşu KİK, Kocaeli Üniversitesi, İktisadi İşletmesi, İktisadi İşletme Müdürü

  • 1994 - 2001 Öğretmen

    Milli Eğitim Müdürlüğü, Arslanbey Şevkatiye İlkokulu- Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Sınıf Öğretmenliği- Ağırlama ve Gıda/Beslenme Öğretmenliği , Öğretmen

  • 1993 - 1993 Stajyer

    Ticari Kuruluş Özel, Merit Altınel Otel, Kat Hizmetleri, Mutfak, Stajyer

  • 1988 - 1991 Ön Muhasebe Elemanı

    KAYALI MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ, Ön Muhasebe Elemanı

Verdiği Dersler 17
  • Yüksek Lisans

    Türk Mutfak Kültürü

    Yüksek Lisans Tez

    Uzmanlık Alan Dersi

    Turizm ve Medya

    Seminer I

    Seminer II

    Turizmde Post Modern Yaklaşımlar

  • Lisans

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri 2

    Gıda Coğrafyası

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-

  • Ön Lisans

    RESTORAN VE BAR

    Mutfak Uygulamaları

    İletişim Teknikleri

    Kültürel Miras ve Turizm

    Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

    MUTFAK HİZMETLERİ

    Türkiye’xxnin Turistik Destinasyonları

Verdiği Kurs ve Eğitimler 1
  • 2025 - 2025 Sağlık İçin Su İçin: Kartepe'li Kadınlarda Su-Sağlık Farkındalığının Sağlanması ve Su Tüketimi Tasarrufu

    Akademik Birimler - Eğitim

    Alyakut Ö., Kundakçı S., Alyakut B.