Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2022 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2001 - 2022 Öğretim Görevlisi Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2022 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2018 - Devam Ediyor Staj Koordinatörü

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2016 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2016 - 2021 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu

Akademi Dışı Deneyim

  • 2007 - 2014 İktisadi İşletme Müdürü

    Kamu İktisadi Kuruluşu KİK, Kocaeli Üniversitesi, İktisadi İşletmesi

  • 1995 - 2001 Öğretmen

    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

  • 1994 - 2001 Öğretmen

    Milli Eğitim Müdürlüğü, Arslanbey Şevkatiye İlkokulu- Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Sınıf Öğretmenliği- Ağırlama ve Gıda/Beslenme Öğretmenliği

  • 1993 - 1993 Stajyer

    Ticari Kuruluş Özel, Merit Altınel Otel, Kat Hizmetleri, Mutfak

  • 1993 - 1993 Stajyer

    MERİT ALTINEL OTEL GRUBU

  • 1988 - 1991 Ön Muhasebe Elemanı

    KAYALI MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi

  • Ön Lisans RESTORAN VE BAR

  • Yüksek Lisans Turizm ve Medya

  • Yüksek Lisans Seminer I

  • Yüksek Lisans Seminer II

  • Ön Lisans Mutfak Uygulamaları

  • Ön Lisans İletişim Teknikleri

  • Ön Lisans Kültürel Miras ve Turizm

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

  • Yüksek Lisans Turizmde Post Modern Yaklaşımlar

  • Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

  • Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri 2

  • Ön Lisans Türkiye’xxnin Turistik Destinasyonları

  • Lisans Gıda Coğrafyası

  • Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-