-
2024 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2024 Öğretim Görevlisi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2023 - Devam Ediyor İşletmelerde Mesleki Eğitim Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Muayene ve Kabul Komisyonu Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Af Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Mutfak Denetim Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Birim Enerji Yönetimi Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Eğitimde Yeniden Yapılanma Kurulu Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Enerji Verimliliği Sorumlusu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
FINDIK (Corylus avellana L.) YAĞI VE CEVİZ (Juglans regia L.) YAĞI OLEOJELLERİNİN ÇERKEŞ KURABİYESİ ÜRETİMİNDE KATI YAĞ ALTERNATİFİ OLARAK KULLANIM POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
Akçiçek A. (Danışman)
D.BULDUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
VEGAN VE LİMON LİFİ İLAVELİ MUHALLEBİLERİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİN SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ
F.GÜLTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Şeker pancarı atığından üretilen karboksimetil selülozun bijel üretiminde kullanımı
Karasu S., Akçiçek A. (Eş Danışman)
Z.Özbey(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024