Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (20)
Scopus (20)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. DEVELOPMENT OF NOVEL FOOD BIGELS BASED ON CITRUS FIBER HYDROGEL AND BEESWAX OLEOGEL

INTERNATIONAL CONFERENCE ON Modern problems of macromolecular compound technology dedicated to the 60th anniversary of the establishment of the Department of "Technology of organic substances and high-molecular compounds, Baku, Azerbaycan, 25 - 26 Nisan 2024, ss.136, (Özet Bildiri)

2. Gastronomi Turizminin Gelişiminde Yerel İşletmelerin Rolü: Kocaeli Tatlı Güven Örneği

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Yayınlanmadı)

3. Preparation and Characterization of Carboxymethyl Cellulose Based Bigels Obtained From Sugar Beet Pulp

4.International Congress of Engineering and Natural Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 24 - 25 Mayıs 2024, ss.169, (Özet Bildiri)

4. Use Of Citrus Fiber And Whey Protein Isolate Complex In Oleogel Fabrication And Application In Cookie Formulation As Palm Oil Alternative

33rd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023, ss.37, (Özet Bildiri)

5. Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)

6. Aronya Meyvesinin (Aronia Melanocarpa) Biyoaktif Bileşiklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu

3rd Internatıonal Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

7. FORMULATION OPTIMIZATION ACCORDING TO THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LOW-FAT SALAD DRESSING STABILIZED WITH ROCKET (Eruca Sativa Mill) SEED GUM

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 5 - 06 Mart 2021, cilt.1, ss.134-136, (Özet Bildiri)

8. NANOENCAPSULATION OF RECOVERY ANTIOXIDANTS FROM COLD PRESSED OLIVE POMACE BY USING ROCKET SEED AND CHIA SEED GUM

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 05 Mart 2021, cilt.1, ss.131-134, (Özet Bildiri)

9. Soğuk Pres Keten Tohumu Yağ Atığının Dondurma Üretiminde Kullanılması

2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020, (Özet Bildiri)

10. Using Seeding Technique in Synbiotic White Chocolate Including Lactobacillus acidophilus, Low DP Inulin and Maltitol

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. Çikolata

Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.359-373, 2023

2. Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, Arif; Çoşkun, Güliz; Eker, Nuray; Dilmaç Eminsafa; Çolak Oğuz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.259-273, 2023

3. Bölüm 9: MİKROENKAPSÜLASYON VE GIDALARDA UYGULAMA ALANLARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II (Aralık 2022), ÖZALP Çoşkun,AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.158-184, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Mineralli Su ve Kaynak suyuna Genel Bakış

Mucize İçecek Maden Suyu, Muhammet Arıcı, Salih Karasu, Ayşe Karadağ, Editör, Kızılay Kültür Sanat Yayınları, İstanbul, ss.27-43, 2020
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

20

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

341

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

409

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

484

H-İndeks (Scholar)

11

Proje

2

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları