SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması
3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023
Aronya Meyvesinin (Aronia Melanocarpa) Biyoaktif Bileşiklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu
3rd Internatıonal Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021
Soğuk Pres Keten Tohumu Yağ Atığının Dondurma Üretiminde Kullanılması
2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020
Using Seeding Technique in Synbiotic White Chocolate Including Lactobacillus acidophilus, Low DP Inulin and Maltitol
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018
Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu
YABİTED III.Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
Çikolata
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.359-373, 2023
Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması
Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, Arif; Çoşkun, Güliz; Eker, Nuray; Dilmaç Eminsafa; Çolak Oğuz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.259-273, 2023
Mineralli Su ve Kaynak suyuna Genel Bakış
Mucize İçecek Maden Suyu, Muhammet Arıcı, Salih Karasu, Ayşe Karadağ, Editör, Kızılay Kültür Sanat Yayınları, İstanbul, ss.27-43, 2020