Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DEVELOPMENT OF NOVEL FOOD BIGELS BASED ON CITRUS FIBER HYDROGEL AND BEESWAX OLEOGEL

INTERNATIONAL CONFERENCE ON Modern problems of macromolecular compound technology dedicated to the 60th anniversary of the establishment of the Department of "Technology of organic substances and high-molecular compounds, Baku, Azerbaycan, 25 - 26 Nisan 2024, ss.136

Gastronomi Turizminin Gelişiminde Yerel İşletmelerin Rolü: Kocaeli Tatlı Güven Örneği

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024

Use Of Citrus Fiber And Whey Protein Isolate Complex In Oleogel Fabrication And Application In Cookie Formulation As Palm Oil Alternative

33rd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023, ss.37

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023

Aronya Meyvesinin (Aronia Melanocarpa) Biyoaktif Bileşiklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu

3rd Internatıonal Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021

NANOENCAPSULATION OF RECOVERY ANTIOXIDANTS FROM COLD PRESSED OLIVE POMACE BY USING ROCKET SEED AND CHIA SEED GUM

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 05 Mart 2021, cilt.1, ss.131-134

Soğuk Pres Keten Tohumu Yağ Atığının Dondurma Üretiminde Kullanılması

2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020

Using Seeding Technique in Synbiotic White Chocolate Including Lactobacillus acidophilus, Low DP Inulin and Maltitol

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018
Kitap & Kitap Bölümleri

Çikolata

Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.359-373, 2023

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, Arif; Çoşkun, Güliz; Eker, Nuray; Dilmaç Eminsafa; Çolak Oğuz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.259-273, 2023

Bölüm 9: MİKROENKAPSÜLASYON VE GIDALARDA UYGULAMA ALANLARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II (Aralık 2022), ÖZALP Çoşkun,AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.158-184, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Mineralli Su ve Kaynak suyuna Genel Bakış

Mucize İçecek Maden Suyu, Muhammet Arıcı, Salih Karasu, Ayşe Karadağ, Editör, Kızılay Kültür Sanat Yayınları, İstanbul, ss.27-43, 2020
Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

254

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

301

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

396

H-İndeks (Scholar)

9

Proje

1

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları