Akademik Ünvanlar
2
-
2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2013 - 2019 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2013 - 2013 ERASMUS Student
Üniversite, Institute of Technology Tralee, Tourism, ERASMUS Student
-
2011 - 2011 Seyahat Acentası- Acenta Sorumlusu
GİBA TOUR, Seyahat Acentası- Acenta Sorumlusu
Verdiği Dersler
14
-
Doktora
Doktora Yeterlilik
Destinasyon Yönetiminde Yöresel Mutfaklar
Tez Önerisi
Doktora Tezi
-
Yüksek Lisans
Uzmanllk Alan Dersi
Gastronomi Araştırmaları ve Eleştirel İncelemeler
Yüksek Lisans Tez
Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları
Yüksek Lisans Tez
-
Lisans
Gastronomide Etik ve Sürdürülebilirlik
Yiyecek Hazlrlama Ve Pişirme Teknikleri II
Gastronomi ve Yemek Tarihi
Yemek, Kültür ve Toplum
Yiyecek Hazlrlama Ve Pişirme Teknikleri I
Yönetilen Tezler
5
-
Michelin Rehberi'ndeki yeşil yıldızlı restoranların sürdürülebilir gastronomi uygulamaları: Türkiye örneği
Akdemir N. (Danışman)
B.ERCELEP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Kocaeli mutfak kültürünün sürdürülebilirliğine yönelik gastronomi müzesi model önerisi
Akdemir N. (Danışman)
A.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Umami tat ile zenginleştirilmiş ürünün duyusal özelliklerinin satın alma niyetine etkisi
Akdemir N. (Danışman)
B.MUŞTU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Coğrafi işaretli ürünlerin bölge halkı tarafından bilinirliğinin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Isparta örneği
Akdemir N. (Danışman)
M.HİLMİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Planlı davranış kuramı çerçevesinde otel işletmeleri mutfak çalışanlarının coğrafi işaretli gıda ürünlerini kullanmaya yönelik tutumları
Akdemir N. (Danışman)
D.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
1
-
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)
Kurumsal Temsil, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Kocaeli Kurul Turizm Fakültesi Asil Üye, Türkiye, Kocaeli, 2021 - 2026