Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bibliometric Analysis of Sustainability in Gastronomy Research

Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON'23), İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023

A Review on Food Safety in Tourism Studies: Sample of ULAKBIM TR-Index

1st International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023

Use of Safe Tourism Certificate on Websites of Accommodation Businesses in Türkiye

1st International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023

Registered Geographical Indications (GI) of Food Products: A Sample of Turkish Desserts

INTERNATIONAL CONGRESS on TOURISM, ECONOMIC and BUSINESS SCIENCES, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2022

TÜRK KAHVESİ VE NİTELİKLİ TÜRK KAHVESİ: 3. NESİL KAHVE İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ

ICONFOOD’22 International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.25-35

Characteristic of Turkey Registered Geographical Indications (GI) of Food and Agricultural Products in Regions

Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON'22), Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 26 Mart 2022

Content Analysis of Tripadvisor Reviews for Fusion Kitchen Concept Restaurant Businesses: Turkey Example

2. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (INGANT 2021), Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.807-818

Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi

International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021), Kocaeli, Türkiye, 21 Mayıs 2021, ss.119-127

Gastronomi Trendleri: Nikkei Mutfağı

19. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Kocaeli, Türkiye, 29 Nisan 2021, ss.248-265

Knowledge Levels of Geographically Indicated Food Products and Attitudes to Inclusion on the Menu: A Study of Kitchen Chefs

Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON'21), Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 03 Nisan 2021

Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi

TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kyiv, Ukrayna, 04 Nisan 2021, cilt.3, ss.836-848

Kocaeli Kartepe’nin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.149-159

Otel İşletmeleri Pazarlama Stratejisi Olarak Helâl Gıda Sertifikasına Nasıl Bakıyor?

1.International Halal Tourism Congress, Alanya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.932-943

Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.409-420

Engelsiz Turizm Açısından Destinasyon Yönetim Örgütünün Önemi

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, cilt.1, ss.834-847

Girdi Çıktı Analizi Kapsamında Türkiye Turizminin Değerlendirilmesi

XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.186-200

Kitap & Kitap Bölümleri

Özel (Eşsı̇z) Yerel Yı̇yecek ve İçecek Turı̇zmı̇ Deneyı̇mlerı̇nı̇n Tasarlanması ve Yaratılması

GG1 GASTROGÜNCEL 1 (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), Sarıışık, Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.126-136, 2023

Bibliometric Analysis of Sustainability in Gastronomy Research

ADVANCES IN MANAGING TOURISM ACROSS CONTINENTS VOLUME 3, Okumus, Fevzi; Denizci Guillet Basak; Tuna, Muharrem; Dogan, Seden, Editör, USF M3 Publishing, ss.1-11, 2023

Hamur Tatlıları

Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan ve Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.239-252, 2023

Bölgesel Kalkınma Kavramı

Turizm ve Rekreasyonda Bölgesel Kalkınma, SELÇUK GÖKALP NURİ, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.100-120, 2022

Characteristic of Turkey Registered Geographical Indications (GI) of Food and Agricultural Products in Regions

Advances In Managing Tourism Across Continents Volume 2, Altınay, L.; Karatepe, O. M.; Tuna, M, Editör, University of South Florida (USF) M3 Publishing, ss.1-11, 2022

Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma

Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm, Cihan COBANOĞLU, Ebru GUNLU KUCUKALTAN, Muharrem TUNA, Alaattin BASODA ve Seden DOGAN, Editör, University of South Florida M3 Center Publishing, Florida, ss.668-675, 2021

Bingöl

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ ve Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-146, 2021

Tunceli

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ ve Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.230-235, 2021

Cumhuriyet Döneminde Yemek Kültürü

Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, Nobel Yayın, Ankara, ss.193-214, 2020

Davet ve Ziyafet Protokolü

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, Bilsen Bilgili, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum, ss.140-160, 2020

Anadolu Selçuklu Döneminde Yemek Kültürü

Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, Nobel Yayın, Ankara, ss.145-176, 2020

Yiyecek ve İçecek Servis Alanları ve Ekipmanları

Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-62, 2020

Culinary Tourism and Rural Development: Taraklı/Sakarya

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin Akkuş ve Gülizar Akkuş, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.193-204, 2018

Etnik Restoranlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba ve Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.234-235, 2022

Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)

Detay Yayıncılık, ss.76-265, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)

Detay Yayıncılık, ss.7-74, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)

Detay Yayıncılık, ss.279-338, 2020

Metrikler

Yayın

50

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

1

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

1