-
2018 - 2019 Çeşitli Kuruyemişlerden Sirke Benzeri Fonksiyonel Ürün Üretimi ve Bazı Özellikleri
-
2018 - 2019 Kırmızı Pancar Sirkesinin Fenolik Madde İçeriğinin ve Antioksidan Kapasitesinin Araştırılması
-
2018 - 2019 Farklı Türlerde Soğan Kabuğu Ve İç Ekstraktlarının Bazı Önemli Gıda Patojenleri Üzerindeki Antimikrobiyal Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Akarca G.(Yürütücü), Tomar O., Çağlar A., Ceran N., Şengül B.
-
2018 - 2019 Çiriş Otunun Bazı Gıda Patojenleri Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O. (Yürütücü), Çağlar A., Akarca G., Çapan G., Yıldırım G.
-
2017 - 2019 Malt Sirkesi Üretiminin Araştırılması
-
2017 - 2019 Pirinçten Elde Edilen Sirke Benzeri Ürünlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Faklı Bitki Ekstraktları ve Doğal Mineralli Su ile Üretilen Fonksiyonel İçeceklerin Bazı Özelliklerinin Araştırılması
-
2017 - 2019 Karabuğday ve Buğday Unundan Yaş ve Kuru Tarhana Yapımının Araştırılması
-
2017 - 2019 Koyun Otu (Agrimonia eupatoria) Bitkisinden Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması
-
2017 - 2019 Farklı konsantrasyonlardaki ışkın (Rheum ribes) ekstraktlarının kaşar peynirinin yüzey kaplamasında kullanım olanakları ve peynir kalitesi üzerine etkileri
-
2017 - 2019 Çiriş Otunun Afyon Kaymağı’ndaki Antioksidatif Etkisinin Araştırılması
-
2016 - 2019 Bazı Bitki Ekstraktlarının Tereyağının Depolama Stabilitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O. (Yürütücü), Akarca G., Çağlar A., Vatansever H., Ercan Oruç D., Ekiz T.
-
2017 - 2018 Geleneksel Tarhana Üretiminde Yoğurt İkamesi Olarak Kefirin Kullanılması Üzerine Bir Araştırma
-
2017 - 2018 İncir Sütünün Antimikrobiyal Etkisinin Disk Difüzyon Metodu İle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O., Çağlar A., Kılınç M., Ekiz T., Akarca G.(Yürütücü)
-
2016 - 2018 Bazı Bitki Ekstraktlarının Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2016 - 2018 Geleneksel Bir Tatlı Olan İncir Uyutmasının Tekstür ve Aromasının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O., Akarca G., Ekmekçi E., Ercan Oruç D., Ekiz T., Çağlar A. (Yürütücü)
-
2016 - 2018 Kekik ve Defne Yaprağı Ekstraktlarıyla Marinasyonun Alabalıkların Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O., Çağlar A., Ekiz T., Ercan Oruç D., Akarca G.(Yürütücü)
-
2015 - 2016 Farklı Koşullarda Yetiştirilen Tavuklardan Elde Edilen Yumurtalarda Salmonella Spp Campylobacter Spp ve Listeria Spp Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Tomar O., Ataseven M., Akarca G., Çağlar A. (Yürütücü)
-
2014 - 2015 Farklı Yağ Oranlarına Sahip İnek ve Manda Sütleri Kullanılarak İki Ayrı Üretim Metoduyla Üretilen Kefir Örneklerinin Depolama Süresince Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi
-
2013 - 2014 Ülkemizde Piyasaya Sürülen Maden Sularının Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Nitelikleri Coğrafi Bölgeler Arasındaki Farklılıkların Analizi ve Toplam Mineral Değerlerinin Diğer Ülkelerdeki Maden Suları ile Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tomar O., Tuğrul Uçar M., Akarca G., Çağlar A. (Yürütücü)
-
2012 - 2013 Kılıflanmış Sade ve Baharatlı Mozzarella Peynirinin Olgunlaşma Süresinde Değişimlerinin İncelenmesi