Desteklenen Projeler
-
2017 - 2018 Kızılötesi-Mikrodalga Kombinasyon Isıtma Kullanılarak Modifiye Edilmiş Nişastalardan Elde Edilen Yenilebilir Filmlerin Karakterizasyonu
-
2017 - 2018 Glutensiz kurabiyelerin raf ömürlerinin arttırılmasında glutensiz yenilebilir filmlerin kullanım olanaklarının araştırılması
-
2016 - 2017 1000 Üniversite Araştırma Potansiyeli
-
2010 - 2012 Glutensiz dondurulmuş hamur elde etme olanaklarının araştırılması ve farklı çözdürme ve pişirme yöntemlerinin bu hamurdan elde edilen ekmeklerin kalitelerine etkisinin belirlenmesi Kocaeli Bilimsel Araştırma Projesi
-
2008 - 2012 Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması TARAL 1007 projesi
-
2009 - 2010 Ulusal Gıda İnovasyon Merkezinin Kurulması
-
2006 - 2010 Gıda İşleme Teknolojileri ve Beslenme Endüstriyel Hizmet Projesi TUBITAK Marmara Araştırma Merkezi Gıda Enstitüsü Tahıl laboratuarı analizlerinden sorumlu Araştırmacı
-
2008 - 2009 EUROFIR European Food Information Resource Network FP6 project NoE
-
2008 - 2009 UNIDO International Training Programme on prevention and control of mycotoxins in foodstuffs
-
2007 - 2007 Farklı fırınlarda pişirilen ekmeklerin akrilamid miktarlarının incelenmesi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2006 - 2007 Mikrodalga ve halojen lamba mikrodalga kombinasyonu ile pişirme sırasında farklı ekmek formülasyonlarının fiziksel özelliklerinin değişimi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2004 - 2005 Mikrodalga ve halojen lamba mikrodalga kombinasyonu ile pişirme sırasında farklı ekmek formülasyonlarının fiziksel özelliklerinin değişimi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2004 - 2005 Optimization of multiphase transport and deformation in novel baking process
-
2003 - 2003 Enzimlerin Advantium fırında pişirilen ekmeklerin kaliteleri üzerindeki etkileri ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi