-
2024 - Devam Ediyor Biyopolimer ve biyoaktif bileşenlerce zenginleştirilerek farklı teknolojik işlemlerle modifiye edilmiş glutensiz hamurlardan elde edilen fonksiyonel keklerin kalite karakteristiklerinin, besleme değerlerinin ve biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
-
2017 - 2018 KIZILÖTESİ-MİKRODALGA KOMBİNASYON ISITMA KULLANILARAK MODİFİYE EDİLMİŞ NİŞASTALARDAN ELDE EDİLEN YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
-
2017 - 2018 GLUTENSİZ KURABİYELERİN RAF ÖMÜRLERİNİN ARTTIRILMASINDA GLUTENSİZ YENEBİLİR FİLMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KESKİN S. Ö. (Yürütücü), KARAKOYUN O.
-
2016 - 2017 1000 Üniversite Araştırma Potansiyeli
TÜBİTAK Projesi , 1000 - Üniversitelerin Araştırma ve Geliştirme Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Destek Programı
Bora M. Ö., Karaağaç B., Özkoç S. Ö., Aytaç A., Özkoç G. (Yürütücü)
-
2010 - 2014 Glutensiz Dondurulmuş Hamur Elde Etme Olanaklarının Araştırılması ve Farklı Çözdürme ve Pişirme Yöntemlerinin Bu Hamurdan Elde Edilen Ekmeklerin Kalitelerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2008 - 2012 Ulusal Gıda Kompozisyonunun Belirlenmesi ve Yaygın Sürekli Paylaşım Sisteminin Oluşturulması TARAL 1007 projesi
-
2009 - 2010 Ulusal Gıda İnovasyon Merkezinin Kurulması
-
2006 - 2010 Gıda İşleme Teknolojileri ve Beslenme Endüstriyel Hizmet Projesi TUBITAK Marmara Araştırma Merkezi Gıda Enstitüsü Tahıl laboratuarı analizlerinden sorumlu Araştırmacı
-
2008 - 2009 UNIDO International Training Programme on prevention and control of mycotoxins in foodstuffs
-
2008 - 2009 EUROFIR European Food Information Resource Network FP6 project NoE
-
2007 - 2007 Farklı fırınlarda pişirilen ekmeklerin akrilamid miktarlarının incelenmesi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2006 - 2007 Mikrodalga ve halojen lamba mikrodalga kombinasyonu ile pişirme sırasında farklı ekmek formülasyonlarının fiziksel özelliklerinin değişimi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2004 - 2005 Mikrodalga ve halojen lamba mikrodalga kombinasyonu ile pişirme sırasında farklı ekmek formülasyonlarının fiziksel özelliklerinin değişimi ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi
-
2004 - 2005 Optimization of multiphase transport and deformation in novel baking process
TÜBİTAK Projesi , 1011 - Uluslararası Bilimsel Araştırma Projelerine Katılma Programı (UBAP)
-
2003 - 2003 Enzimlerin Advantium fırında pişirilen ekmeklerin kaliteleri üzerindeki etkileri ODTÜ Bilimsel Araştırma Projesi