Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (4)
Scopus (16)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 25

1. Smart Packaging Technologies for Enhanced Food Hygiene and Safety

2nd International Congress of Multidisciplinary Hygiene Research (ICOMHRE), Kocaeli, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2025, (Özet Bildiri)

3. Enzymes; versatile component in bakery formulations

VI. International Enzyme and Bioprocess Days (EBDays 2025), Kocaeli, Türkiye, 27 - 29 Ağustos 2025, (Özet Bildiri)

4. Modifiye Nişasta-Zein Kompozit Yenilebilir Filmlerin Fiziksel, Optik ve Mekanik Özellikleri

Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON), Kocaeli, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.117, (Özet Bildiri)

6. Jelatin konsantrasyonu ile koplastikleştirici tipinin nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin bariyer ve termal özelliklerine etkisi

Uluslararası Katılımlı VII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 9 - 12 Eylül 2018, ss.246, (Özet Bildiri)

7. Quality of gluten-free cookies wrapped with gluten-free edible films during storage

3rd International Conference on Food Beverage Packaging, Roma, İtalya, 16 - 18 Temmuz 2018, ss.57, (Özet Bildiri)

9. Nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin mekanik,fiziksel ve termal özellikleri

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

11. Mechanical, physical and thermal properties of starch-gelatin composite edible films

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. Effect of co-plasticizer type on properties of edible starch films

PPS Euro-Africa Regial Meetig 2017, 26 - 29 Haziran 2017, (Tam Metin Bildiri)

19. Staling of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven

3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

20. Effect of gum types and flaxseed concentrations on the quality of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven

3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar 5

1. Quality enhancement in gluten-free bakery products with emerging processing technologies

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırmalar-II / International Research in the Field of Food Science and Engineering-II, TOPDAŞ ELİF FEYZA, Editör, Eğitim, ss.271-294, 2025

2. Microwave Baking

Microwave Processing of Foods: Challenges, Advances and Prospects, Pratap Singh,A.,Erdogdu,F.,Wang,S.,Ramaswamy,H.S., Editör, Springer Nature, New York, ss.301-316, 2024

3. Functional Properties of Lentils and Its Ingredients in Natural or Processed Form

LENTILS, Ahmed, Jasim; Siddiq, Muhammad; Uebersax, Mark A., Editör, WILEY, ss.115-142, 2023

4. Recent Developments in Microwave Heating

Emerging Technologies In Food Processing 2nd Edition, Da-Wen Sun , Editör, Elsevier, ss.361-400, 2014

5. Infrared Baking and Roasting

Infrared Heating for Food and Agricultural Processing, Z. Pan , Editör, Taylor & Francis Group, CRC Press, ss.203-223, 2010
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

522

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

697

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

1112

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

24

Toplam Atıf Sayısı

550

Proje

15

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları