Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (4)
Scopus (16)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
9. Establishing a food composition database forTurkey based on European standards
Nutrition Bulletin
, cilt.36, ss.254-258, 2011 (Scopus)
10. Kızılötesi ve kızılötesi kombinasyon ısıtma teknolojilerinin gıda işleme uygulamalarında kullanımı
GIDA
, cilt.35, ss.211-218, 2010 (Hakemli Dergi)
16. Mikrodalga fırında unlu mamüllerin pişirilmesi
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.24, ss.37-46, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
25
4. Modifiye Nişasta-Zein Kompozit Yenilebilir Filmlerin Fiziksel, Optik ve Mekanik Özellikleri
Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON), Kocaeli, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.117, (Özet Bildiri)
5. SARI MERCİMEK-PİRİNÇ UNU VE MISIR NİŞASTASI-PİRİNÇ UNU KARIŞIMINDAN ÜRETİLEN GLUTENSİZ KEKLERİN KALİTELERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
IMASCON 2022 SPRING, Kocaeli, Türkiye, 13 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)
6. Jelatin konsantrasyonu ile koplastikleştirici tipinin nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin bariyer ve termal özelliklerine etkisi
Uluslararası Katılımlı VII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 9 - 12 Eylül 2018, ss.246, (Özet Bildiri)
7. Quality of gluten-free cookies wrapped with gluten-free edible films during storage
3rd International Conference on Food Beverage Packaging, Roma, İtalya, 16 - 18 Temmuz 2018, ss.57, (Özet Bildiri)
8. Factorial Design for Optimizing Infrared Heating Conditions of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Impact of Optimum Conditions on Lipid Quality
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
9. Nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin mekanik,fiziksel ve termal özellikleri
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
10. Fiziksel yöntemlerle modifiye edilmiş nişastalardan elde edilen yenilebilir filmlerin özellikleri
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
11. Mechanical, physical and thermal properties of starch-gelatin composite edible films
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Effect of co-plasticizer type on properties of edible starch films
PPS Euro-Africa Regial Meetig 2017, 26 - 29 Haziran 2017, (Tam Metin Bildiri)
13. Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
14. Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
15. Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
16. Effect of flaxseed concentration on staling of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
17. Influence of flaxseed on the quality of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
18. Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
19. Staling of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
20. Effect of gum types and flaxseed concentrations on the quality of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
21. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
22. Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
23. Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
24. Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
4. Recent Developments in Microwave Heating
Emerging Technologies In Food Processing 2nd Edition, Da-Wen Sun , Editör, Elsevier, ss.361-400, 2014
5. Infrared Baking and Roasting
Infrared Heating for Food and Agricultural Processing, Z. Pan , Editör, Taylor & Francis Group, CRC Press, ss.203-223, 2010
Metrikler
Yayın (WoS)
15
Yayın (Scopus)
16
Atıf (WoS)
522
H-İndeks (WoS)
11
Atıf (Scopus)
697
H-İndeks (Scopus)
11
Atıf (Scholar)
1112
H-İndeks (Scholar)
14
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Diğer Toplam)
24
Toplam Atıf Sayısı
550
Proje
15
Tez Danışmanlığı
3
