-
2025 - Devam Ediyor Termal Olmayan Teknolojiler Kullanılarak Biyoaktif Bileşiklerin Zenginleştirilmesi: Model Gıda Uygulaması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü), YIKMIŞ S., TOKATLI DEMİROK N., TÜRKOL M.
-
2024 - 2025 GÖLEVEZ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ (PATENT TEŞVİK PROJESİ-3) 2024-012268
-
2024 - 2025 KUMKUAT MEYVESİNDEN ELDE EDİLEN KUMKUAT UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TARHANA VE ÜRETİM YÖNTEMİ PATENT BAŞVURUPTD-2024/009178
-
2024 - 2025 ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ PATENT TEŞVİK DESTEĞİ PROJESİ PATENT PTD
-
2024 - 2025 Termosonikasyon ve termal pastörizasyon uygulamalarının beyaz soğan suyu üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü), YIKMIŞ S., AKSU F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., BOZGEYIK E., AKTARAN BALA D., et al.
-
2022 - 2024 Glutensiz Tarhana Üretiminde Mor Patates Unu Kullanımının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2023 ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ (PATENT Hızlı Destek-2)
-
2021 - 2023 GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ve ULUSLARARASI MUTFAKLARI BÜTÜNLEŞTİRİCİ YENİLİKÇİ ÜRÜNLER GELİŞTİRME ALT YAPI PROJESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
BİLGİLİ B. (Yürütücü), UCA S., ÖZKUL E., AKDEMİR N., DÜLGER ALTINER D.
-
2020 - 2021 Kabak Çekirdeği Unu Katkılı Kraker (Patent)
-
2018 - 2020 Farklı Kabak Çekirdeklerinden (Cucurbita pepo L.) Elde Edilen Unların Kimyasal ve Besleyici Özelliklerinin Belirlenmesi ve Kraker Üretiminde Kullanımı
-
2011 - 2013 Cnicus benedictus un Besleyici ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2010 - 2012 İğde Eleagnus angustifolia L Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2024 KUMKUAT MEYVESİNDEN ELDE EDİLEN KUMKUAT UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TARHANA VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2024 GÖLEVEZ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2020 ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2015 İğde Unu Üretimi ve Yöntemi
-
2015 Şevketi bostan bitki kökünden elde edilen un ve bahsedilen unun üretim metodu
-
2014 İğde Unundan Mamül Bisküvi
-
2025 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-Fonksiyonel Atıştırmalık Geliştirme: Chia tohumu ve Pancar İçeren Yulaflı Biscotti Kurabiyesinin Besleyici ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
Ar-Ge Projesi , Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2024 - 2025 TÜBİTAK 2209-A-Kahve Çekirdeği Zarı Katkılı Keçiboynuzu Unlu Fonksiyonel Atıştırmalık Kraker Üretimi
Ar-Ge Projesi , Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2022 - 2024 TÜBİTAK 2209-A-Börülce Unu ve Dut Kurusu Unu Kullanımının Zenginleştirilmiş Ekmeğin Hamur Reolojisi Ve Duyusal Özelliklerine Etkisinin Araştırılması
Ar-Ge Projesi , Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye