Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Termosonikasyon ve termal pastörizasyon uygulamalarının beyaz soğan suyu üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü), YIKMIŞ S., AKSU F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., BOZGEYIK E., AKTARAN BALA D., et al.
-
2022 - 2024 Börülce Unu ve Dut Kurusu Unu Kullanımının Zenginleştirilmiş Ekmeğin Hamur Reolojisi Ve Duyusal Özelliklerine Etkisinin Araştırılması-2209-A - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
-
2022 - 2024 Glutensiz Tarhana Üretiminde Mor Patates Unu Kullanımının Araştırılması
-
2022 - 2023 ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ (PATENT Hızlı Destek-2)
-
2021 - 2023 GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ve ULUSLARARASI MUTFAKLARI BÜTÜNLEŞTİRİCİ YENİLİKÇİ ÜRÜNLER GELİŞTİRME ALT YAPI PROJESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BİLGİLİ B. (Yürütücü), UCA S., ÖZKUL E., AKDEMİR N., DÜLGER ALTINER D.
-
2020 - 2021 Kabak Çekirdeği Unu Katkılı Kraker (Patent)
-
2018 - 2020 Farklı Kabak Çekirdeklerinden (Cucurbita pepo L.) Elde Edilen Unların Kimyasal ve Besleyici Özelliklerinin Belirlenmesi ve Kraker Üretiminde Kullanımı
-
2011 - 2013 Cnicus benedictus un Besleyici ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2010 - 2012 İğde Eleagnus angustifolia L Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı
Patent
Öğrenci Projeleri
-
2024 - 2025 Kahve Çekirdeği Zarı Katkılı Keçiboynuzu Unlu Fonksiyonel Atıştırmalık Kraker Üretimi
Ar-Ge Projesi , Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2022 - 2024 Börülce Unu ve Dut Kurusu Unu Kullanımının Zenginleştirilmiş Ekmeğin Hamur Reolojisi Ve Duyusal Özelliklerine Etkisinin Araştırılması
Ar-Ge Projesi , Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye