-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2015 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2012 - 2013 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor İşletmelerde Mesleki Eğitim (İme) Komisyonu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Paydaş İlişkileri Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Mezun öğrenci İletişim Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Tanıtım, İletişim Ve Etkinlik Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Ulusal Staj Programı Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Af Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi
-
2019 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2019 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2019 - 2020 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2017 - 2019 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
-
2016 - 2019 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2017 - 2018 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2015 Bölüm Başkanı
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2013 - 2015 Bölüm Başkanı
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2022 - 2022 DIŞ DANIŞMAN
TÜBİTAK, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, DIŞ DANIŞMAN
-
2022 - 2022 Dış Danışman
TÜBİTAK, Dış Danışman
-
2021 - 2021 DIŞ DANIŞMAN
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, DIŞ DANIŞMAN
-
2021 - 2021 PANELİST
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, PANELİST
-
2021 - 2021 PANELİST
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞT. DESTEK GRUBU, PANELİST
-
2021 - 2021 Dış Danışman
TÜBİTAK, Dış Danışman
-
2021 - 2021 Panelist
TÜBİTAK, Panelist
-
2020 - 2020 Gözlemci Panelist
TÜBİTAK, TÜBİTAK , Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu, Gözlemci Panelist
-
2009 - 2009 stajyer
Şirket, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş (Bursa), ÜRETİM-STAJYER MÜHENDİS, stajyer
-
2009 - 2009 stajyer
Kamu Kuruluşu, Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Analiz-Stajyer, stajyer
-
2009 - 2009 STAJYER
Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (Bursa) , STAJYER
-
Doktora
Doktora Tezi
Gastronomide İleri Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz
Doktora Yeterlilik
Uzmanlık Alan Dersi DOKTORA
Gastronomi de Fermente Gıdalar Teknolojisi
Gastronomi Araştırmaları (DR)
-
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans Tez
Uzmanlık Alan Dersi Dersi YL
İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmaları
İleri Fonksiyonel Beslenme
İleri Beslenme İlkeleri
Gastronomi Turizmi
Gastronomi Turizmi
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi
Uluslararası Gastronomi
GIM555 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
-
Lisans
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA
Gıda Kimyası
Tahıl Ürünleri Teknolojisi
Mezuniyet Projesi
Gıda Mikrobiyolojisi
Beslenmenin Temel İlkeleri
Gıda Mevzuatı
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
Gıda Güvenliği ve Hijyen
Gıda Ambalajlama
ÖZEL GIDA TEKNOLOJİSİ
Diyet Mutfağı
Toplumsal Sorumluluk Projesi
Konaklama İşletmelerinde Yöresel Gıda Ürünleri ve Gıda Ambalajlama
Gıda Coğrafyası
Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler
Hijyen ve Sanitasyon
İçecek Teknolojisi
HİJYEN VE SANİTASYON
Gıda ve Sağlık
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
GDM311 BESLENME
GDM413 GIDA VE SAĞLIK
GDM217 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
GDM415 BİTİRME PROJESİ-I
-
Kudret Narı Ekstraktı ve Karabuğday Unu İlaveli Ekmek Üretiminin Optimizasyonu ve Kalite Özellikleri
Dülger Altıner D. (Danışman)
E.BETÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
SEYAHAT ACENTALARI WEB SİTE TASARIMLARININ KİŞİLERİN SATIN ALMA KARARINA ETKİSİ
Dülger Altıner D. (Danışman)
Ö.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Kumkuat unu ilavesi ile fonksiyonel tarhana geliştirilmesi
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Bazı tıbbi bitkilerle zenginleştirilmiş ekmeklerin duyusal özellikleri ve satın alma niyetine etkisi
-
Gölevez (colocasia esculenta (L.) schott) unu ilavesinin glutensiz krakerlerin besleyici ve duyusal özelliklerine etkisi
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Kestane unu katkısının eriştenin bazı besinsel ve kalite özelliklerine etkisinin incelenmesi
Dülger Altıner D. (Danışman)