Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2016 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2015 - 2016 Yrd. Doç. Dr.

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2013 - 2015 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2012 - 2013 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2023 - Devam Ediyor İşletmelerde Mesleki Eğitim (İme) Komisyonu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Paydaş İlişkileri Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Mezun öğrenci İletişim Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Tanıtım, İletişim Ve Etkinlik Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Ulusal Staj Programı Komisyon Üyeliği

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Af Komisyon Üyeliği

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi

  • 2019 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2019 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2019 - 2020 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2017 - 2019 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

  • 2016 - 2019 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2013 - 2015 Bölüm Başkanı

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2013 - 2015 Bölüm Başkanı

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2022 - 2022 DIŞ DANIŞMAN

    TÜBİTAK, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, DIŞ DANIŞMAN

  • 2022 - 2022 Dış Danışman

    TÜBİTAK, Dış Danışman

  • 2021 - 2021 DIŞ DANIŞMAN

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, DIŞ DANIŞMAN

  • 2021 - 2021 PANELİST

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, PANELİST

  • 2021 - 2021 PANELİST

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞT. DESTEK GRUBU, PANELİST

  • 2021 - 2021 Dış Danışman

    TÜBİTAK, Dış Danışman

  • 2021 - 2021 Panelist

    TÜBİTAK, Panelist

  • 2020 - 2020 Gözlemci Panelist

    TÜBİTAK, TÜBİTAK , Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu, Gözlemci Panelist

  • 2009 - 2009 stajyer

    Şirket, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş (Bursa), ÜRETİM-STAJYER MÜHENDİS, stajyer

  • 2009 - 2009 stajyer

    Kamu Kuruluşu, Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Analiz-Stajyer, stajyer

  • 2009 - 2009 STAJYER

    Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (Bursa) , STAJYER

Verdiği Dersler
  • Doktora

    Doktora Tezi

    Gastronomide İleri Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz Sürdürülebilir Kalkınma

    Doktora Yeterlilik

    Uzmanlık Alan Dersi DOKTORA

    Gastronomi de Fermente Gıdalar Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gastronomi Araştırmaları (DR)

  • Yüksek Lisans

    Yüksek Lisans Tez

    Uzmanlık Alan Dersi Dersi YL

    İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmaları Sürdürülebilir Kalkınma

    İleri Fonksiyonel Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

    İleri Beslenme İlkeleri

    Gastronomi Turizmi

    Gastronomi Turizmi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

    Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi

    Uluslararası Gastronomi

    GIM555 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

  • Lisans

    BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

    Tahıl Ürünleri Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Mezuniyet Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Beslenmenin Temel İlkeleri

    Gıda Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Güvenliği ve Hijyen Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Ambalajlama

    ÖZEL GIDA TEKNOLOJİSİ

    Diyet Mutfağı

    Toplumsal Sorumluluk Projesi

    Konaklama İşletmelerinde Yöresel Gıda Ürünleri ve Gıda Ambalajlama

    Gıda Coğrafyası

    Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler

    Hijyen ve Sanitasyon

    İçecek Teknolojisi

    HİJYEN VE SANİTASYON

    Gıda ve Sağlık

    Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

    GDM311 BESLENME

    GDM413 GIDA VE SAĞLIK

    GDM217 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

    TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

    GDM415 BİTİRME PROJESİ-I