Prof. Dr. NİL PEMBE ÖZER
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Kocaeli Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Marmara Denizi’nden Avlanan Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)’lerde Hg, Pb veCd Miktarlarının Belirlenmesi
Türksönmez Ç.
,
Diler A.
,
Özer N. P.
Research Journal of Biological Sciences
, cilt.10, sa.2, ss.28-31, 2017 (Hakemli Dergi)
2.
Infrared Assisted Microwave Cooking of Atlantic Salmon (Salmo salar)
Pilavtepe-Celik M.
,
Özer N. P.
,
Özkoç S. Ö.
,
Seyhun N.
,
Dede N.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.14, ss.659-665, 2014 (SCI-Expanded)
3.
Inactivation of Escherichia coli O157 : H7 and Listeria monocytogenes inoculated on raw salmon fillets by pulsed UV-light treatment
Ozer N. P.
,
Demirci A.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.4, ss.354-360, 2006 (SCI-Expanded)
4.
Electrolyzed oxidizing water treatment for decontamination of raw salmon inoculated with Escherichia coli O157 : H7 and Listeria monocytogenes Scott A and response surface modeling
Ozer N. P.
,
Demirci A.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.72, sa.3, ss.234-241, 2006 (SCI-Expanded)
5.
Effect of the handling procedures on the chemical composition of sea cucumber
Özer N. P.
,
Mol Tokay S.
,
Varlık C.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.4, sa.2, ss.71-74, 2004 (Hakemli Dergi)
6.
Utilization possibilities of jellyfish Rhizostoma pulmo, as a food in the Black Sea
Ozer N. P.
,
Celikkale M.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.38, sa.2, ss.175-178, 2001 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
1.
Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
ÖZKOÇ S. Ö.
,
ÇELİK M.
,
SEYHUN N.
,
ÖZER N. P.
,
DEDE N.
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
2.
Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
ÇELİK M.
,
SEYHUN N.
,
ÖZER N. P.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
3.
Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
SEYHUN N.
,
ÇELİK M.
,
ÖZER N. P.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
4.
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
DEDE N.
,
SEYHUN N.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
ÖZER N. P.
,
ÇELİK M.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
5.
Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
ÖZER N. P.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
SEYHUN N.
,
ÇELİK M.
,
DEDE N.
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
6.
Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
SEYHUN N.
,
ÖZER N. P.
,
ÇELİK M.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
7.
Optimization of Cooking Conditions of Atlantic Salmon Salmo salar in İnfrared Microwave Combination Oven
ÖZER N. P.
,
ÇELİK M.
,
SEYHUN N.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
8.
Optimization of cooking conditions of Atlantic salmon Salmo salar in infrared microwave combination oven
ÖZER N. P.
,
ÇELİK M.
,
SEYHUN N.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
AQUA, 1 - 05 Eylül 2012
9.
Effect of infrared heating conditions on cooking quality of Atlantic salmon Salmo salar
SEYHUN N.
,
ÖZER N. P.
,
ÇELİK M.
,
ÖZKOÇ S. Ö.
,
DEDE N.
AQUA, 1 - 05 Eylül 2012
10.
Infrared Heating A Novel Technique for Pasteurization of Seafoods
ÖZER N. P.
,
SEYHUN N.
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology, Aydın, Türkiye, 07 Mayıs 2012 - 10 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1.
DENİZLERİN GİNSENGİ- DENİZ HIYARLARI
ÖZER N. P.
ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERI ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR V, Murat TANDOĞAN, Editör, Eğitim, Konya, ss.239-256, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
24
Yayın (WoS)
4
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
195
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
268
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
8
H-İndeks (Scholar)
1
Proje
6
Tez Danışmanlığı
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları