SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Inactivation of Escherichia coli O157 : H7 and Listeria monocytogenes inoculated on raw salmon fillets by pulsed UV-light treatment
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.4, ss.354-360, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Marmara Denizi’nden Avlanan Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)’lerde Hg, Pb veCd Miktarlarının Belirlenmesi
Research Journal of Biological Sciences
, cilt.10, sa.2, ss.28-31, 2017 (Hakemli Dergi)
Effect of the handling procedures on the chemical composition of sea cucumber
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.4, sa.2, ss.71-74, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012
Optimization of Cooking Conditions of Atlantic Salmon Salmo salar in İnfrared Microwave Combination Oven
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012
Effect of infrared heating conditions on cooking quality of Atlantic salmon Salmo salar
AQUA, 1 - 05 Eylül 2012
Infrared Heating A Novel Technique for Pasteurization of Seafoods
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology, Aydın, Türkiye, 07 Mayıs 2012 - 10 Mayıs 2010
Kitap & Kitap Bölümleri
DENİZLERİN GİNSENGİ- DENİZ HIYARLARI
ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERI ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR V, Murat TANDOĞAN, Editör, Eğitim, Konya, ss.239-256, 2022