Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023

Aronya Meyvesinin (Aronia Melanocarpa) Biyoaktif Bileşiklerinin Ultrases Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu

3rd Internatıonal Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021

NANOENCAPSULATION OF RECOVERY ANTIOXIDANTS FROM COLD PRESSED OLIVE POMACE BY USING ROCKET SEED AND CHIA SEED GUM

CUKUROVA 6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 05 Mart 2021, cilt.1, ss.131-134

Soğuk Pres Keten Tohumu Yağ Atığının Dondurma Üretiminde Kullanılması

2.Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020

Using Seeding Technique in Synbiotic White Chocolate Including Lactobacillus acidophilus, Low DP Inulin and Maltitol

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

Çikolata

Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.359-373, 2023

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, Arif; Çoşkun, Güliz; Eker, Nuray; Dilmaç Eminsafa; Çolak Oğuz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.259-273, 2023

Bölüm 9: MİKROENKAPSÜLASYON VE GIDALARDA UYGULAMA ALANLARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II (Aralık 2022), ÖZALP Çoşkun,AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.158-184, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Mineralli Su ve Kaynak suyuna Genel Bakış

Mucize İçecek Maden Suyu, Muhammet Arıcı, Salih Karasu, Ayşe Karadağ, Editör, Kızılay Kültür Sanat Yayınları, İstanbul, ss.27-43, 2020

Metrikler

Yayın

29

Atıf (WoS)

165

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

203

H-İndeks (Scopus)

7

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları