Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - 2018 Yrd.Doç.Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2016 Yrd.Doç.Dr.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2015 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2012 - 2013 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor İşletmelerde Mesleki Eğitim (İme) Komisyonu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Paydaş İlişkileri Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Mezun öğrenci İletişim Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2022 - Devam Ediyor Tanıtım, İletişim Ve Etkinlik Komisyonu
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Ulusal Staj Programı Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Af Komisyon Üyeliği
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi
-
2019 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2019 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2019 - 2020 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2017 - 2019 MYO Müdür Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
-
2016 - 2019 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2017 - 2018 Bölüm Başkanı
Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2015 Bölüm Başkanı
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2013 - 2015 Bölüm Başkanı
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2022 - 2022 DIŞ DANIŞMAN
TÜBİTAK, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A
-
2022 - 2022 Dış Danışman
TÜBİTAK
-
2021 - 2021 DIŞ DANIŞMAN
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU
-
2021 - 2021 PANELİST
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU
-
2021 - 2021 PANELİST
TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞT. DESTEK GRUBU
-
2021 - 2021 Dış Danışman
TÜBİTAK
-
2021 - 2021 Panelist
TÜBİTAK
-
2020 - 2020 Gözlemci Panelist
TÜBİTAK, TÜBİTAK , Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu
-
2009 - 2009 stajyer
Şirket, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş (Bursa), ÜRETİM-STAJYER MÜHENDİS
-
2009 - 2009 STAJYER
Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (Bursa)
-
2009 - 2009 stajyer
Kamu Kuruluşu, Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Analiz-Stajyer
Verdiği Dersler
-
Doktora Gastronomi de Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmalar
-
Doktora Gastronomide İleri Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Lisans Tahıl Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Güvenliği ve Hijyen
-
Yüksek Lisans İleri Fonksiyonel Beslenme
-
Yüksek Lisans İleri Beslenme İlkeleri
-
Yüksek Lisans Gastronomi Turizmi
-
Yüksek Lisans Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
-
Lisans GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi
-
Lisans HİJYEN VE SANİTASYON
-
Lisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA
-
Yüksek Lisans Uluslararası Gastronomi
-
Lisans GDM311 BESLENME
-
Lisans ÖZEL GIDA TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA MEVZUATI
-
Lisans GDM413 GIDA VE SAĞLIK
-
Yüksek Lisans GIM555 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
-
Lisans GDM217 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ
-
Yüksek Lisans FBE500-TEZ 2
-
Lisans GIDA VE SAĞLIK
-
Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
-
Lisans GDM415 BİTİRME PROJESİ-I
Yönetilen Tezler
-
Kudret Narı Ekstraktı ve Karabuğday Unu İlaveli Ekmek Üretiminin Optimizasyonu ve Kalite Özellikleri
Dülger Altıner D. (Danışman)
E.BETÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
SEYAHAT ACENTALARI WEB SİTE TASARIMLARININ KİŞİLERİN SATIN ALMA KARARINA ETKİSİ
Dülger Altıner D. (Danışman)
Ö.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Kumkuat unu ilavesi ile fonksiyonel tarhana geliştirilmesi
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Farklı diyet lif kaynaklarının enerjisi azaltılmış kurabiye üretiminde kullanılması
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Bazı tıbbi bitkilerle zenginleştirilmiş ekmeklerin duyusal özellikleri ve satın alma niyetine etkisi
-
Gölevez (colocasia esculenta (L.) schott) unu ilavesinin glutensiz krakerlerin besleyici ve duyusal özelliklerine etkisi
Dülger Altıner D. (Danışman)
-
Kestane unu katkısının eriştenin bazı besinsel ve kalite özelliklerine etkisinin incelenmesi
Dülger Altıner D. (Danışman)