Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2016 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2016 - 2018 Yrd.Doç.Dr.

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2015 - 2016 Yrd.Doç.Dr.

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2013 - 2015 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2012 - 2013 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor İşletmelerde Mesleki Eğitim (İme) Komisyonu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Paydaş İlişkileri Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Mezun öğrenci İletişim Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2022 - Devam Ediyor Tanıtım, İletişim Ve Etkinlik Komisyonu

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Ulusal Staj Programı Komisyon Üyeliği

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Af Komisyon Üyeliği

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi

  • 2019 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2019 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2019 - 2020 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2017 - 2019 MYO Müdür Yardımcısı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

  • 2016 - 2019 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2013 - 2015 Bölüm Başkanı

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2013 - 2015 Bölüm Başkanı

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2022 - 2022 DIŞ DANIŞMAN

    TÜBİTAK, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A

  • 2022 - 2022 Dış Danışman

    TÜBİTAK

  • 2021 - 2021 DIŞ DANIŞMAN

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU

  • 2021 - 2021 PANELİST

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU

  • 2021 - 2021 PANELİST

    TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞT. DESTEK GRUBU

  • 2021 - 2021 Dış Danışman

    TÜBİTAK

  • 2021 - 2021 Panelist

    TÜBİTAK

  • 2020 - 2020 Gözlemci Panelist

    TÜBİTAK, TÜBİTAK , Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu

  • 2009 - 2009 stajyer

    Şirket, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş (Bursa), ÜRETİM-STAJYER MÜHENDİS

  • 2009 - 2009 STAJYER

    Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (Bursa)

  • 2009 - 2009 stajyer

    Kamu Kuruluşu, Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Analiz-Stajyer

Verdiği Dersler

  • Doktora Gastronomi de Fermente Gıdalar Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmalar Sürdürülebilir Kalkınma

  • Doktora Gastronomide İleri Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Gıda Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Tahıl Ürünleri Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Gıda Güvenliği ve Hijyen Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans İleri Fonksiyonel Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans İleri Beslenme İlkeleri

  • Yüksek Lisans Gastronomi Turizmi

  • Yüksek Lisans Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

  • Lisans GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN

  • Yüksek Lisans Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi

  • Lisans HİJYEN VE SANİTASYON

  • Lisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA

  • Yüksek Lisans Uluslararası Gastronomi

  • Lisans GDM311 BESLENME

  • Lisans ÖZEL GIDA TEKNOLOJİSİ

  • Lisans GIDA MEVZUATI

  • Lisans GDM413 GIDA VE SAĞLIK

  • Yüksek Lisans GIM555 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

  • Lisans GDM217 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

  • Yüksek Lisans FBE500-TEZ 2

  • Lisans GIDA VE SAĞLIK

  • Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

  • Lisans GDM415 BİTİRME PROJESİ-I