Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.6, sa.3, ss.550-563, 2022 (Hakemli Dergi)
Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirmesi: Isparta Örneği
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.145-159, 2022 (Hakemli Dergi)
Kocaeli’nin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir İnceleme
Şura Akademi Dergisi
, ss.91-103, 2022 (Hakemli Dergi)
Kış Turizm Merkezlerinde Çevre Duyarlılığı, Yaklaşım ve Çözümler: Palandöken Otelleri Örneği
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, ss.1-16, 2019 (Hakemli Dergi)
Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.22, ss.2033-2049, 2018 (Hakemli Dergi)
Otel İşletmelerinin Pazarlama Stratejisi Olarak Helal Gıda Sertifikasına Bakış Açıları
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, ss.127-145, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yöresel Yiyecek Sunan Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yiyeceklerin Yer Alma Oranı: Sakarya ve Hatay Ölçeğinde Bir Araştırma
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.46-63
Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği
I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.409-420
Girdi Çıktı Analizi Kapsamında Türkiye Turizminin Değerlendirilmesi
XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.186-200
Kitap & Kitap Bölümleri
Özel (Eşsı̇z) Yerel Yı̇yecek ve İçecek Turı̇zmı̇ Deneyı̇mlerı̇nı̇n Tasarlanması ve Yaratılması
GG1 GASTROGÜNCEL 1 (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), Sarıışık, Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.126-136, 2023
Hamur Tatlıları
Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan ve Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.239-252, 2023
Bölgesel Kalkınma Kavramı
Turizm ve Rekreasyonda Bölgesel Kalkınma, SELÇUK GÖKALP NURİ, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.100-120, 2022
Bingöl
Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ ve Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-146, 2021
Tunceli
Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ ve Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.230-235, 2021
Cumhuriyet Döneminde Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, Nobel Yayın, Ankara, ss.193-214, 2020
Anadolu Selçuklu Döneminde Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, Nobel Yayın, Ankara, ss.145-176, 2020
Yiyecek ve İçecek Servis Alanları ve Ekipmanları
Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-62, 2020
Culinary Tourism and Rural Development: Taraklı/Sakarya
Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin Akkuş ve Gülizar Akkuş, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.193-204, 2018
Etnik Restoranlar
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba ve Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2018
Ansiklopedide Bölümler
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.234-235, 2022
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Yayıncılık, ss.76-265, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Yayıncılık, ss.7-74, 2020
Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)
Detay Yayıncılık, ss.279-338, 2020