Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023

YEREL MUTFAK HİZMETİ SUNAN İŞLETMELERE YÖNELİK ZİYARETÇİ DENEYİMLERİ: ŞANLIURFA MUTFAĞI

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023

Göç ve Kentleşme-Mutfak Kültürü Etkileşiminde Kadının Rolü

The 3th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World (MTCON’22), Antalya, Türkiye, 24 Mart 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

COVID-19 Kaygısının Duygusal Yeme Davranışı Üzerindeki Etkisi

UGTAK - Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 07 Ekim 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

The Effect of the Usage of Virtual Reality in Tourism Education on Learning Motivation

Global Conference on Services and Retail Management, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 10 Mayıs 2021

Akıllı Şehirlerde Artırılmış Gerçeklik (AR) Kullanımı Örnek Olay Çalışması

20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), 16 - 19 Ekim 2019

Akıllı Şehirlerde Artırılmış Gerçeklik (AR) Kullanımı Örnek Olay Çalışması

20. Ulusal Turizm Kongresi - Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, Türkiye, 16 Ekim 2019

Gastronomi Turizm Kongrelerinde Yer Alan Bildirilerin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İçerik Analizi

4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi(UGTAK), 19 - 21 Eylül 2019

Kırsal Turizm Destinasyonlarının Tanıtılmasında Sosyal Medya’nın Rolü

VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 19 - 20 Nisan 2019

Turizm Sektöründe Viral Pazarlamanın Değerlendirilmesi

IMASCON (Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi), 26 - 28 Nisan 2019

Bireysel Yenilikçilik ve Helal Turizm Ürün İlgilenimi Arasındaki İlişkiler

International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, cilt.1, ss.388-398

Turizm Tanıtım Filmlerinde Gastronomik Unsurların Kullanımı Üzerine Bir Araştırma

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, cilt.1

Research on The Evaluation of Consumer Attitude Factors for Halal Tourism Services

International Marmara Science and Social Sciences Congress, Kocaeli, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, ss.1782-1792

Industry 4.0-Tourism 4.0 and Human Factor: Voice of Customer

14th International Strategic Management Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 12 - 14 Haziran 2018

Augmented Reality Practices In Tourism Sector

17. Uluslararası Katılımlı İşletmecilik Kongresi, İzmir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018

KARTEPE’DE DOĞA SPORLARININ ALTERNATİF TURİZM AMAÇLI KULLANIMI VE SORUNLARINA YÖNELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

1st International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.33

The Relationship Between Hedonic Consumption and Voluntary Simple Lifestyle Dimensions

International Applied Social Sciences Congress, Uşak, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017

Conflict Factors in Distribution Channel (An Application in Tourism Services)

6. International Congress on Current Debates in Social Science, İstanbul, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2017

The Differences Between the Attitudies of Male and Female Entrepreneuers in Forming Consumer Based Brand Equity

8th Annual International Conference on Global Business, Engineering, Energy, Agriculture, and Health, 24 - 25 Haziran 2016

Evaluation Of Urban Esthetics From The Aspect Of Tourism The Bosnia Herzegovina Example

International Tourism and Hospitality Management Conference, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, cilt.101285, ss.225-239

An Outlook on "all inclusive'' system as a product diversification strategy in terms of consumer attitudes

12th International Strategic Management Conference (ISMC), Antalya, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2016, cilt.235, ss.493-504 Sürdürülebilir Kalkınma identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

An Alternative Model of Living: Smart Eco-cities

Smart Cities for Sustainability: Approaches and Solutions, El Amine Abdelli Mohammed, Asma Sghaier, Atilla Akbaba, Gamoura Samia Chehbi, Mohammadian Hamid Doost, Editör, Emerald Publishing Limited, ss.33-48, 2023

Turizmde İşgören Hakları

Turizmde İnsan Hakları, Kürşat Başkan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-83, 2023

Uluslararası Pazarlamada Ekonomik Çevre

Uluslararası Pazarlama Kavramlar, Teoriler ve Uygulamalar, Koç, Erdoğan ; Ayyıldız Yazıcı, Ahu, Editör, Seçkin, Ankara, ss.195-228, 2023

Turizmde İşgören Hakları

Turizmde İnsan Hakları, Başkan, Kürşat, Editör, Paradigma, Çanakkale, ss.39-83, 2023

Külrürel Miras Alanlarının Sorunları

Disiplinlerarası Yaklaşımla Kültürel Miras Yönetimi, Diker, Oğuz; Özkul, Emrah; Küçükltan Derman, Editör, Paradigma, ss.261-284, 2023

Uluslararası Pazarlamada Ekonomik Çevre

Uluslararası Pazarlama Kavramlar, Teoriler ve Uygulamalar, Erdoğan Koç, Ahu Yazıcı Ayyıldız, Editör, Seçkin yayıncılık, ss.195-228, 2023

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, A.; Coşkun, G.; Eker, N.; Dilmaç, E. ve Çolak, O., Editör, Özgür Yayınları, ss.259-276, 2023

Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması

Turizmde Yeni Trendler, Gökçe, Arif; Çoşkun, Güliz; Eker, Nuray; Dilmaç Eminsafa; Çolak Oğuz, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.259-273, 2023

An Alternative Model of Living: Smart Eco-cities

Smart Cities for Sustainability, El Amine Abdelli, M., Sghaier, A., Akbaba, A., Gamoura, S.C. and Mohammadian, H.D, Editör, Emerald Publishing Limited, ss.33-48, 2023

Uluslararası Pazarlamada Ekonomik Çevre

Uluslararası Pazarlama Kavramlar, Teoriler ve Uygulamalar, Erdoğan Koç, Ahu Yazıcı Ayyıldız, Editör, Seçkin Yayıncılık, ss.195-228, 2023

Küresel Turizm, Yerel Kültürler

TURİST KÜLTÜRLERİ - Kimlik, Mekân ve Gezgin, Haluk Tanrıverdi,Ziyad Guliyev, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.93-110, 2022

Turizmde Araştırma Önerisi Yazma

Turizm ve Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Akbaba Atilla, Fatma Lorcu, Senem Yazıcı, Editör, Detay Yayıncılık, ss.114-127, 2022

Hizmet Hatalarını Önlemede Hizmet Garantileri

Örnek Olaylarla Turizm Sektöründe Hizmet Telafisi ve Stratejileri, Eren Duygu, Demirel İli Nilgün, Tekeli Kırıcı Ezgi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.98-116, 2022

Fotoğraf Turizmi

Örnek Olaylarla Niş Turizm, Canan Tanrısever, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.190-224, 2022

Fotoğraf Turizmi

Örnek Olaylarla Niş Turizm, Tanrısever Canan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.190-224, 2022

Social-Psychological Issues in Tourism Business

Routledge Handbook of Social Psychology of Tourism, Çelik Sedat, Gürsoy Doğan, Editör, Routledge, ss.266-279, 2022

Gastronomi ve Dergiler

Gastronomi ve Medya, Şengül, Serkan; Kurnaz, Alper, Editör, Detay Yayıncılık, ss.181-196, 2022

Big Data and Business Intelligence in Hospitality and Tourism

Hospitality and Tourism Information Technology, Cihan Çobanoğlu,Seden Doğan,Katerina Berezina,Gallen Collins, Editör, University Press of Florida , Florida, ss.100-120, 2021

İnsan Yönetiminde Motivasyon Açısından Pozitif Psikoloji: Duyguların Yönetimi ve Örgütsel Bağlılık İlişkisi

İnsan Kaynakları Yönetimi: Strateji, Politika ve Uygulamalar Kapsamında Davranışsal Bir Yaklaşım, Örnek, Ali Şahin, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.483-508, 2021

Destinasyon Aşkı

Turizm Destinasyonu El Kitabı, Güçlü Caner; Çelik Sedat, Editör, Paradigma Akademi, ss.323-343, 2021

Uluslararası Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumuluk

Uluslararası Otel İşletmeleri ve Yönetimi, Osman Nuri Özdoğan, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.191-218, 2020

LQI

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu,Oğuz Diker,Erdem Temeloğlu,Özge Demirbulat, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.105-114, 2020

Kritik Olaylar Yöntemi

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu,Oğuz Diker,Erdem Temeloğlu,Özge Demirbulat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.43-54, 2020

Gastronomi Turizm Kongrelerinde Yer Alan Bildirilerin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İçerik Analiz

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Şule Aydın,Ömer çoban,Yusuf Karakuş,Nurgül çalışkan, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.233-246, 2020

Protokol Türleri ve Protokol Sıra Düzenleri

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, Bilsen Bilgili, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, ss.20-40, 2020

Kritik Olaylar Yöntemi

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Aksu Murat Diker Oğuz Temeloğlu, Erdem Güdü Demirbulat Özge, Editör, Detay Yayıncılık, ss.43-54, 2020

Uluslararası Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumuluk

Uluslararası Otel İşletmeleri ve Yönetimi, Osman Nuri Özdoğan, Editör, Detay Yayıncılık, ss.191-218, 2020

What Colour and Light Do in Service Atmospherics : A Neuro-marketing Perspective

Advances in Culture, Tourism and Hospitality Research Volume 16Atmospheric Turn in Culture and Tourism: Place, Design andProcess Impacts on Customer Behaviour,Marketing and Branding, Michael Volgger,Dieter Pfister, Editör, Emerald Ink Publishing, Birmingham, ss.223-244, 2020

LQI

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Aksu Murat Diker Oğuz Temeloğlu,Erdem Güdü Demirbulat Özge, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.105-114, 2020

Digital Gamification in the Tourism Industry

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry, Çeltek, Evrim, Editör, IGI Global, ss.169-204, 2020

Gastronomi Turizm Kongrelerinde Yer Alan Bildirilerin Değerlendirilmesi Üzerine Bir İçerik Analiz

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Aydın Şule Çoban Ömer Karakuş Yusuf Çalışkan Nurgül, Editör, Detay Yayıncılık, ss.233-246, 2020

Uluslararası Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumuluk

Uluslararası Otel İşletmeleri ve Yönetimi, Özdoğan, Osman Nuri, Editör, Detay Yayıncılık, ss.191-218, 2020

Kahvaltı Hazırlama

Profesyonel Aşçılık, Elif Denizci, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-20, 2019

An Investigation of Augmented Reality Applications From The Perspectives of Brand Trust and Purchase Intentions Customers

Contemporary Issues in Economic and Financial Analysis Contemporary Issues in Behavioral Finance, Simon Grima, Ercan Özen, Hakan Boz, Jonathan Spiteri, Eleftherios Thalassinos, Editör, Emerald Publishing Limited, Bingley, ss.55-66, 2019

Sağlık Turizmi

Alternatif Turizm, Aydın Şule, Eren Duygu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.73-97, 2019

Yiyecek İçecek Endüstrisi

Menü Yönetimi, Temizkan Pınar, Cankül, Duran, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-38, 2019

What Colour and Light Do in Service Atmospherics : A Neuro-marketingPerspective

Atmospheric Turn in Culture and Tourism Place, Design and Process Impacts on Customer Behaviour, Marketing and Branding Adv ances in Culture, Tourism and Hospitality Research, Michael Volgger, Dieter Pfister, Editör, Emerald Publishing Limited, ss.223-244, 2019

An Investigation of Augmented Reality Applications from the Perspectives of Brand Trust and Purchase Intentions of Customers

Contemporary Issues in Behavioral Finance, Grima Simon, Özen Ercan, Boz Hakan, Spiteri Jonathan, EleftheriosThalassinos, Editör, Emerald, Bingley, Bradford, ss.53-64, 2019

Kariyer Geliştirme ve İletişim

Turizm İletişimi, Şengül Serkan, Ulama Şevki, Türkay Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, ss.185-208, 2019

Türk Edebiyatında Gastronomik Etkileşim, Gastronomik Deyimler, Atasözleri ve Mizah Öğeleri

Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış, Cevdet Avcıkurt,Mehmet Sarıoğlan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.85-104, 2019

Turizmin Sosyal Yaşam Üzerinde Etkileri

TURİZMİN SOSYAL-PSİKOLOJİK DİNAMİKLERİ, Duran, Erol Arslan, Cumhur, Editör, Paradigma Yayınları, İstanbul, ss.53-70, 2019

İletişim Aracı Olarak Şikayet Siteleri

Turizm İletişimi, Serkan Şengül,Şevki Ulama,Oğuz Türkay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.267-285, 2018

Gönüllü Turizmi

TURİZMDE GÜNCELKONU VE EĞİLİMLERII, şule aydin,murat boz, Editör, detay yayıncılık, Ankara, ss.343-355, 2018

KARİYER GELİŞTİRME ve İLETİŞİM

TURİZM İLETİŞİMİ, Serkan ŞENGÜL,Şevki ULAMA,Oğuz TÜRKAY, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.185-208, 2018

Knowledge Management in Service Sector

International Services Marketing: New Trends and Updated Terminology, İge Pırnar, Evla Mutlu Kesici, Melih Tütüncüoğlu, Metehan İğneci, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, İstanbul, ss.204-211, 2017

Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi

Turizmde Çağdaş Yönetim Teknikleri, Fevzi Okumuş,Umut Avcı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.213-248, 2017

Assessing and Improving Service Delivery

International Services Marketing: New Trends and Updated Terminology, İge Pırnar,Evla Mutlu Kesici,Melih Tütüncüoğlu,Metehan İğneci, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-14, 2017

Seyahat İşletmetlerinin Küresel Pazarlara Giriş Stratejileri

Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Burhanettin Zengin, Mehmet Sarıışık, Cevdet Avcıkurt, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.225-247, 2017

Conflict Factors in The Distribution Channel (An Appliacation in Tourism Services) (Doçentlik Başvuru Sonrası)

Current Debates in Business Studies, Olcay Bige Aşkum, Selva Staub, Ozan Gönüllü, Editör, IJOPEC Publication Limited, Londob, ss.251-277, 2017

Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

Turizm İşletmeciliği, Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba,Zafer Öter,Mehmet Emre Güler,Volkan Altıntaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.121-140, 2017

İçsel Pazarlama, İlişkisel Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Açısından İnsan Kaynakları

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları, Nilüfer Şahin Perçin, Berrin Güzel, Şule Aydın Tükeltürk, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, İstanbul, ss.3-21, 2016

Turizmde Elektronik Pazarlama

Turizm Pazarlaması, Bozkurt, Mesut Şahin, Bayram, Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.395-432, 2015

Turizmde Ulaştırma ve Havayolu İşletmeleri

Turizm İşletmeleri, Demirkol Şehnaz, Zengin Burhanettin, Editör, Değisim Yayınları, Sakarya, ss.219-244, 2015

Veri Tabanlı Pazarlama

Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Kıılıç Burhan, Öter Zafer, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, İstanbul, ss.137-157, 2015

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Bağlılık

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış, Sabuncuoğlu Zeyyat, Editör, Marmara Basım Yayın, İstanbul, ss.21-48, 2014

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

147

Atıf (WoS)

26

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

32

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

5

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları