Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
33
2. The Effect of Different Blanching Methods With Different Drying Temperatures on the Quality of Sea Cucumber
14 th Lisbon International Conference on Agricultural, Biological, Environmental and Medical Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 19 Aralık 2018, (Özet Bildiri)
3. Factorial Design for Optimizing Infrared Heating Conditions of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Impact of Optimum Conditions on Lipid Quality
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
6. Enkapsüle Edilmiş Biyoaktif Bileşiklerin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
7. Enkapsüle Edilmiş ß Karotenin Ekmek Pişirme İşlemi Sırasındaki Stabilitesinin İncelenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
8. Farklı Konsantrasyonlarda Keten Tohumu İlavesinin Depolama Süresince Glutensiz Ekmeklerin Termal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
9. Deniz Hıyarlarının İşlenmesinde Kullanılan Farklı Haşlama Yöntemlerinin Karşılaştırılması
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016
10. Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
11. Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
12. Effect of flaxseed concentration on staling of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
13. Influence of flaxseed on the quality of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
14. Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
15. Staling of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
16. Effect of gum types and flaxseed concentrations on the quality of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
17. Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
18. Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
19. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
20. Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
21. Optimization of Cooking Conditions of Atlantic Salmon Salmo salar in İnfrared Microwave Combination Oven
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
24. Infrared Baking of Foods
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology, Aydın, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
25. Infrared Heating A Novel Technique for Pasteurization of Seafoods
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology, Aydın, Türkiye, 07 Mayıs 2012 - 10 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
26. Currents Status of e-Learning in VET (Vocational Education and Training): Comparison of EU Countries and Turkey
InternationalDistance Education Conference IDEC‐2010, Gazi Magosa, Kıbrıs (Kktc), 27 - 29 Ekim 2010, ss.942-947, (Tam Metin Bildiri)
27. Infrared Assisted Microwave Tempering of Frozen Foods
5th CIGR-Section VI Symposium, Potsdam, Almanya, 31 Ağustos - 02 Eylül 2009, (Özet Bildiri)
28. Ohmic Heating as a Novel Tempering Method
IFT Annual Meeting and Food Expo, Anahaim, Amerika Birleşik Devletleri, 6 - 09 Haziran 2009, (Özet Bildiri)
30. Change in Dielectric Properties during Thawing of Frozen Potato Puree
3rd CIGR-Section VI Symposium, Napoli, İtalya, 24 - 26 Eylül 2007, (Özet Bildiri)
31. Ohmic Heating of Potato Cubes in Solution
IFT Annual Meeting and Food Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2007, (Özet Bildiri)