SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Physico-chemical and functional properties of legume protein, starch, and dietary fiber—A review
Legume Science
, cilt.4, sa.e117, ss.1-15, 2022 (Hakemli Dergi)
Establishing a food composition database forTurkey based on European standards
Nutrition Bulletin
, cilt.36, ss.254-258, 2011 (Scopus)
Kızılötesi ve kızılötesi kombinasyon ısıtma teknolojilerinin gıda işleme uygulamalarında kullanımı
GIDA
, cilt.35, ss.211-218, 2010 (Hakemli Dergi)
Mikrodalga fırında unlu mamüllerin pişirilmesi
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.24, ss.37-46, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Modifiye Nişasta-Zein Kompozit Yenilebilir Filmlerin Fiziksel, Optik ve Mekanik Özellikleri
Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON), Kocaeli, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.117
SARI MERCİMEK-PİRİNÇ UNU VE MISIR NİŞASTASI-PİRİNÇ UNU KARIŞIMINDAN ÜRETİLEN GLUTENSİZ KEKLERİN KALİTELERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
IMASCON 2022 SPRING, Kocaeli, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.116
Jelatin konsantrasyonu ile koplastikleştirici tipinin nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin bariyer ve termal özelliklerine etkisi
Uluslararası Katılımlı VII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 9 - 12 Eylül 2018, ss.246
Quality of gluten-free cookies wrapped with gluten-free edible films during storage
3rd International Conference on Food Beverage Packaging, Roma, İtalya, 16 - 18 Temmuz 2018, ss.57
Factorial Design for Optimizing Infrared Heating Conditions of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Impact of Optimum Conditions on Lipid Quality
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin mekanik,fiziksel ve termal özellikleri
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017
Fiziksel yöntemlerle modifiye edilmiş nişastalardan elde edilen yenilebilir filmlerin özellikleri
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017
Mechanical, physical and thermal properties of starch-gelatin composite edible films
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017
Effect of co-plasticizer type on properties of edible starch films
PPS Euro-Africa Regial Meetig 2017, 26 - 29 Haziran 2017
Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
Effect of flaxseed concentration on staling of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
Influence of flaxseed on the quality of gluten free breads
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
Staling of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013
Effect of gum types and flaxseed concentrations on the quality of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven
3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012
Effect of infrared heating conditions on cooking quality of Atlantic salmon Salmo salar
AQUA, 1 - 05 Eylül 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Recent Developments in Microwave Heating
Emerging Technologies In Food Processing 2nd Edition, Da-Wen Sun , Editör, Elsevier, ss.361-400, 2014
Infrared Baking and Roasting
Infrared Heating for Food and Agricultural Processing, Z. Pan , Editör, Taylor & Francis Group, CRC Press, ss.203-223, 2010