Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Modifiye Nişasta-Zein Kompozit Yenilebilir Filmlerin Fiziksel, Optik ve Mekanik Özellikleri

Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON), Kocaeli, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2022, ss.117

Jelatin konsantrasyonu ile koplastikleştirici tipinin nişasta-jelatin yenilebilir kompozit filmlerin bariyer ve termal özelliklerine etkisi

Uluslararası Katılımlı VII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 9 - 12 Eylül 2018, ss.246

Quality of gluten-free cookies wrapped with gluten-free edible films during storage

3rd International Conference on Food Beverage Packaging, Roma, İtalya, 16 - 18 Temmuz 2018, ss.57

Mechanical, physical and thermal properties of starch-gelatin composite edible films

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017

Staling of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven

3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013

Effect of gum types and flaxseed concentrations on the quality of gluten free breads baked in infrared microwave combination oven

3rd International Symposium on Gluten-free Cereal Products Beverages, Viyana, Avusturya, 12 - 14 Haziran 2013

Kitap & Kitap Bölümleri

Functional Properties of Lentils and Its Ingredients in Natural or Processed Form

LENTILS, Ahmed, Jasim; Siddiq, Muhammad; Uebersax, Mark A., Editör, WILEY, ss.115-142, 2023

Recent Developments in Microwave Heating

Emerging Technologies In Food Processing 2nd Edition, Da-Wen Sun , Editör, Elsevier, ss.361-400, 2014

Infrared Baking and Roasting

Infrared Heating for Food and Agricultural Processing, Z. Pan , Editör, Taylor & Francis Group, CRC Press, ss.203-223, 2010

Metrikler

Yayın

44

Atıf (WoS)

392

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

527

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

14

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları