Makaleler
71
Tümü (71)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
ESCI (1)
Scopus (23)
TRDizin (44)
Diğer Yayınlar (9)
2. Modeling Recycling Behavior of Turkish Households: An Application of The Theory of Planned Behavior
Journal of Recycling Economy & Sustainability Policy
, cilt.3, sa.1, ss.17-30, 2024 (Hakemli Dergi)
4. Determination of some quality properties and antimicrobial activities of kombucha tea prepared with different berries
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.47, sa.2, ss.252-262, 2023 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
16. Some Quality Properties of Vinegar Produced by Traditional Method from Different Species of Blueberries
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.10, sa.4, ss.2595-2603, 2020 (Hakemli Dergi)
20. FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.45, sa.3, ss.421-432, 2020 (Hakemli Dergi)
22. Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
European Journal of Science and Technology
, cilt.18, ss.952-957, 2020 (Hakemli Dergi)
27. Determination of Antifungal Effects of Some Berry Fruits Ethanol Extracts by Disc Diffusion Method
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.2, ss.442-448, 2020 (Hakemli Dergi)
28. Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.2, ss.436-441, 2020 (Hakemli Dergi)
30. Physicochemical, microbiological and sensory properties of red beet vinegar
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.26, sa.7, ss.1234-1238, 2020 (ESCI, TRDizin)
45. Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.932-945, 2018 (Hakemli Dergi)
49. Some Characteristics of Erzincan Tulum Cheese Produced Using Different Probiotic Cultures and Packaging Material
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, sa.5, ss.647-654, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
51. Determination of the Effect of Different Ground Mustard Seeds on Quality Characteristics of Meatballs
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.38, sa.3, ss.530-543, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
52. Mechanical and Microbiological Properties of Natural Casings Using in Meat Products
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, sa.3, ss.327-334, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
53. Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.17, sa.3, ss.988-996, 2017 (Hakemli Dergi)
55. Kefir ve Sağlık Açısından Önemi
Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering
, cilt.17, sa.2, ss.834-853, 2017 (Hakemli Dergi)
56. Bütirik Asit: Yapısı, Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.10, sa.3, ss.213-225, 2017 (Hakemli Dergi)
58. EFFECT OF DIFFERENT PACKAGING METHODS ON THE QUALITY OF STUFFED AND SLICED MOZZARELLA CHEESE DURING STORAGE
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.39, sa.6, ss.2912-2918, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
59. Afyonkarahisar İlinde Faaliyet Gösteren Süt İşletmelerinin Hijyen ve Sanitasyon Koşullarına Uygunluğunun Araştırılması
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.8, sa.2, ss.29-37, 2015 (Hakemli Dergi)
60. Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi
Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering
, cilt.15, sa.2, ss.1-9, 2015 (Hakemli Dergi)
64. Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri
Akademik Gıda
, cilt.11, sa.3-4, ss.91-95, 2013 (Hakemli Dergi)
65. Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.274, ss.44-49, 2008 (Hakemli Dergi)
66. Soya ve Sağlık Üzerine Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.5, sa.27, ss.34-39, 2007 (Hakemli Dergi)
67. Effect of water stress and potassium iodide on yield and yield components in two wheat varieties
ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION B-SOIL AND PLANT SCIENCE
, cilt.56, sa.3, ss.230-234, 2006 (SCI-Expanded, Scopus)
68. Bazı Buğday Genotiplerinde Verim ve Stabilite Performanslarının Rank Analizi ile Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma
Anadolu Dergisi-Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü
, cilt.16, sa.1, ss.72-82, 2006 (Hakemli Dergi)
69. Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler-II
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.8, ss.85-89, 2005 (Hakemli Dergi)
70. Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler-I
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.7, ss.71-75, 2005 (Hakemli Dergi)
71. Yenilebilir Film ve Kaplamalar
Akademik Gıda
, cilt.2, sa.10, ss.8-14, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
85
40. Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.1642-1651, (Tam Metin Bildiri)
41. Health Benefits of Toothpick-Plant (Ammi visnaga L.)
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.54, (Özet Bildiri)
42. The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.1620-1630, (Tam Metin Bildiri)
43. Breast Milk and Prebiotics
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.34, (Özet Bildiri)
44. Effect of Natural Mineral Waters on Human Health
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport (NATURAL 2019), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.301-312, (Tam Metin Bildiri)
48. Use of Different Packaging Materials in Tulum Cheese
IV. International Academic Research Congress (INES), ALANYA, Türkiye, 30 Ekim - 03 Kasım 2018, ss.251, (Özet Bildiri)
49. The Investigation of Some Properties of Erzincan Tulum Cheese, Ripening With Different Packaging Materials
International Academic Research Congress (INES), ALANYA, Türkiye, 30 Ekim - 03 Kasım 2018, ss.489-494, (Tam Metin Bildiri)
50. The Impact of the Mullein (Verbascum thapsus) Flowers on Some Food Pathogens of Different Solvent Extracts
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.1590-1600, (Tam Metin Bildiri)
51. A Hidden Healing Treasure: Guelder Rose (Viburnum opulus L.)
Uluslararası 4. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.149, (Özet Bildiri)
56. The Healty Relationship Of Black Cumin (Nıgella Satıva L.) Which Is A Medicinal Plant
II. INES International Academic Research Congress, Alanya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.1165-1172, (Tam Metin Bildiri)
78. Gıda Endüstrisinde Antibakteriyel Özellikli Seramik Zemin ve Duvar Kaplamalarının Kullanımı
VII. Uluslararası Katılımlı Seramik Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2008, ss.132, (Özet Bildiri)
79. Gıda ile Temasta Bulunan Seramik Malzemelerden Gıdaya Kurşun ve Kadmiyum Migrasyonu
VII. Uluslararası Katılımlı Seramik Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2008, ss.131, (Özet Bildiri)
80. Buckwheat Fagopyrum Esculentum Moench as a Source of Antioxidant and Its Polyphenol Micronutrients
2nd International Congress on Food and Nutrition. 24-26 October, İstanbul / Türkiye., 24 - 26 Ekim 2007, ss.147, (Özet Bildiri)
81. Genetic Engineering of Plants to Improve Micronutrient Contents of Food
Micronutrient Forum. 16-18 April, Istanbul, Turkey., 16 - 18 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)
82. Soybean and its effect on health
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, ss.148-161, (Özet Bildiri)
83. Functional Foods as Source of Micronutrients in Human Diet Health and Disease Prevention
Micronutrient Forum, 16 - 18 Nisan 2007, ss.104, (Özet Bildiri)
84. Genotipik ve Çevresel Faktörlerin Buğdayda Verim ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma
Hububat 2006- Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Fuarı, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
85. Doğu Anadolu Bölgesinde Buğday Islah Programlarında Kalite Kriterlerinin Uygulanabilirliği
Hububat 2016- Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Fuarı, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
16
16. Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler
LAP LAMBERT Academic Publishing, Saarbrücken, Deutschland, 2016
Metrikler
Yayın (WoS)
24
Yayın (Scopus)
26
Atıf (WoS)
464
H-İndeks (WoS)
12
Atıf (Scopus)
544
H-İndeks (Scopus)
12
Atıf (Scholar)
1119
H-İndeks (Scholar)
17
Atıf (TrDizin)
6
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
319
H-İndeks (Sobiad)
9
Atıf (Diğer Toplam)
58
Proje
37
Tez Danışmanlığı
1