SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of the Effect of Different Ground Mustard Seeds on Quality Characteristics of Meatballs
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.38, sa.3, ss.530-543, 2018 (SCI-Expanded)
Effect of water stress and potassium iodide on yield and yield components in two wheat varieties
ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION B-SOIL AND PLANT SCIENCE
, cilt.56, sa.3, ss.230-234, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Some Quality Properties of Vinegar Produced by Traditional Method from Different Species of Blueberries
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.10, sa.4, ss.2595-2603, 2020 (Hakemli Dergi)
FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.45, sa.3, ss.421-432, 2020 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
European Journal of Science and Technology
, cilt.18, ss.952-957, 2020 (Hakemli Dergi)
Determination of Antifungal Effects of Some Berry Fruits Ethanol Extracts by Disc Diffusion Method
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.2, ss.442-448, 2020 (Hakemli Dergi)
Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.2, ss.436-441, 2020 (Hakemli Dergi)
Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.932-945, 2018 (Hakemli Dergi)
Biyobozunur Gıda Ambalaj Malzemeleri
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.17, sa.3, ss.988-996, 2017 (Hakemli Dergi)
Kefir ve Sağlık Açısından Önemi
Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering
, cilt.17, sa.2, ss.834-853, 2017 (Hakemli Dergi)
Bütirik Asit: Yapısı, Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.10, sa.3, ss.213-225, 2017 (Hakemli Dergi)
Afyonkarahisar İlinde Faaliyet Gösteren Süt İşletmelerinin Hijyen ve Sanitasyon Koşullarına Uygunluğunun Araştırılması
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.8, sa.2, ss.29-37, 2015 (Hakemli Dergi)
Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi
Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering
, cilt.15, sa.2, ss.1-9, 2015 (Hakemli Dergi)
Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri
Akademik Gıda
, cilt.11, sa.3-4, ss.91-95, 2013 (Hakemli Dergi)
Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.274, ss.44-49, 2008 (Hakemli Dergi)
Soya ve Sağlık Üzerine Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.5, sa.27, ss.34-39, 2007 (Hakemli Dergi)
Bazı Buğday Genotiplerinde Verim ve Stabilite Performanslarının Rank Analizi ile Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma
Anadolu Dergisi-Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü
, cilt.16, sa.1, ss.72-82, 2006 (Hakemli Dergi)
Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler-II
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.8, ss.85-89, 2005 (Hakemli Dergi)
Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler-I
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.7, ss.71-75, 2005 (Hakemli Dergi)
Yenilebilir Film ve Kaplamalar
Akademik Gıda
, cilt.2, sa.10, ss.8-14, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.1642-1651
Health Benefits of Toothpick-Plant (Ammi visnaga L.)
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.54
The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.1620-1630
Breast Milk and Prebiotics
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.34
Effect of Natural Mineral Waters on Human Health
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport (NATURAL 2019), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.301-312
Use of Different Packaging Materials in Tulum Cheese
IV. International Academic Research Congress (INES), ALANYA, Türkiye, 30 Ekim - 03 Kasım 2018, ss.251
The Investigation of Some Properties of Erzincan Tulum Cheese, Ripening With Different Packaging Materials
International Academic Research Congress (INES), ALANYA, Türkiye, 30 Ekim - 03 Kasım 2018, ss.489-494
The Impact of the Mullein (Verbascum thapsus) Flowers on Some Food Pathogens of Different Solvent Extracts
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.1590-1600
A Hidden Healing Treasure: Guelder Rose (Viburnum opulus L.)
Uluslararası 4. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.149
The Healty Relationship Of Black Cumin (Nıgella Satıva L.) Which Is A Medicinal Plant
II. INES International Academic Research Congress, Alanya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.1165-1172
Gıda Endüstrisinde Antibakteriyel Özellikli Seramik Zemin ve Duvar Kaplamalarının Kullanımı
VII. Uluslararası Katılımlı Seramik Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2008, ss.132
Gıda ile Temasta Bulunan Seramik Malzemelerden Gıdaya Kurşun ve Kadmiyum Migrasyonu
VII. Uluslararası Katılımlı Seramik Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 26 - 28 Kasım 2008, ss.131
Buckwheat Fagopyrum Esculentum Moench as a Source of Antioxidant and Its Polyphenol Micronutrients
2nd International Congress on Food and Nutrition. 24-26 October, İstanbul / Türkiye., 24 - 26 Ekim 2007, ss.147
Genetic Engineering of Plants to Improve Micronutrient Contents of Food
Micronutrient Forum. 16-18 April, Istanbul, Turkey., 16 - 18 Nisan 2007
Soybean and its effect on health
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 - 26 Ekim 2007, ss.148-161
Functional Foods as Source of Micronutrients in Human Diet Health and Disease Prevention
Micronutrient Forum, 16 - 18 Nisan 2007, ss.104
Genotipik ve Çevresel Faktörlerin Buğdayda Verim ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma
Hububat 2006- Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Fuarı, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006
Doğu Anadolu Bölgesinde Buğday Islah Programlarında Kalite Kriterlerinin Uygulanabilirliği
Hububat 2016- Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Fuarı, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler
LAP LAMBERT Academic Publishing, Saarbrücken, Deutschland, 2016