Doç. Dr. DİLEK DÜLGER ALTINER


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Dulger Altiner, D., Dülger Altıner D., Dulger, Dilek

Diğer E-posta: dilek.dulgeraltiner@gmail.com
E-posta: dilek.dulger@kocaeli.edu.tr
İş Telefonu: +90 262 353 3460 Dahili: 213
Web: https://avesis.kocaeli.edu.tr/dilek.dulger
Posta Adresi: Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kartepe/Kocaeli.

Metrikler

Yayın

147

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

18

Atıf (WoS)

132

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

181

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

931

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

31

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Sobiad)

369

H-İndeks (Sobiad)

7

Proje

13

Fikri Mülkiyet

6

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

40
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2012 - 2015

2012 - 2015

Doktora

Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2010 - 2012

2010 - 2012

Yüksek Lisans

Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2007 - 2011

2007 - 2011

Lisans

Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye

2006 - 2010

2006 - 2010

Lisans

Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Doktora

Sağlıklı Bir Atıştırmalık: Enerjisi Azaltılmış Kraker Üretimi

Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2012

2012

Yüksek Lisans

Cnicus benedictus’un Besleyici ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2023

2023

İHBİR- GIDA TEKNOLOJİSİNDE TEMEL VE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Yeni Ürün Geliştirme

İSTANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

2020

2020

Proje Yazma Eğitimi-2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB)

Proje Yönetimi

TÜBİTAK

2019

2019

KALDER 2009 KALİTE PERSONELİ YETİŞTİRME KURSU

Kalite Yönetimi

KALDER (TÜRKİYE KALİTE DERNEĞİ) -BURSA

2019

2019

Helal Gıda kapsamında Elde Edilen Spektroskopik (Raman ve FT-IR) Verilerin Kemometrik Metotlar ile Değerlendirilmesi Eğitimi

Mesleki Kurs

TÜBİTAK MAM GEBZE-TÜBİTAK ARDEB 1003 programları kapsamında desteklenen 115O065 kodlu proje kapsamında

2017

2017

Özel Kariyerim Yabancı Dil ve Bilgisayar Kursu, MEB- Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası

Bilişim

MEB

2016

2016

Bursa Teknik Üniversitesi-Sanayi İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BTU-SAN) TÜBİTAK-2237 programı kapsamında desteklenen ‘TÜBİTAK –Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi’ Katılım Sertifikası

Proje Yönetimi

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ-TÜBİTAK EĞİTİMİ

2009

2009

ISO 22000 Gıda Güvenliği Eğitim Semineri

Mesleki Eğitim

GIDA MÜHNEDİSLERİ ODASI-BURSA ŞUBESİ

2008

2008

TÖMER DİL KURSU, Almanca Dil kursu

Yabancı Dil

TÖMER

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2016 - 2022

2016 - 2022

Dr. Öğr. Üyesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2016 - 2018

2016 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2015 - 2016

2015 - 2016

Yrd. Doç. Dr.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2013 - 2015

2013 - 2015

Öğretim Görevlisi

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2012 - 2013

2012 - 2013

Öğretim Görevlisi

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

İşletmelerde Mesleki Eğitim (İme) Komisyonu (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Dekan Yardımcısı

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Paydaş İlişkileri Komisyonu

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Başkanı

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Mezun öğrenci İletişim Komisyonu

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Tanıtım, İletişim Ve Etkinlik Komisyonu

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Ulusal Staj Programı Komisyon Üyeliği

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Af Komisyon Üyeliği

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Kocaeli Üniversitesi

2019 - 2023

2019 - 2023

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2019 - 2023

2019 - 2023

Fakülte Kurulu Üyesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2019 - 2020

2019 - 2020

MYO Müdür Yardımcısı

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2017 - 2019

2017 - 2019

MYO Müdür Yardımcısı

Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

2016 - 2019

2016 - 2019

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi

2017 - 2018

2017 - 2018

Bölüm Başkanı

Kocaeli Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2013 - 2015

2013 - 2015

Bölüm Başkanı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2013 - 2015

2013 - 2015

Bölüm Başkanı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2022 - 2022

2022 - 2022

DIŞ DANIŞMAN

TÜBİTAK, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, TÜBİTAK - BİDEB 2209-A, DIŞ DANIŞMAN

2022 - 2022

2022 - 2022

Dış Danışman

TÜBİTAK, Dış Danışman

2021 - 2021

2021 - 2021

DIŞ DANIŞMAN

TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, DIŞ DANIŞMAN

2021 - 2021

2021 - 2021

PANELİST

TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞTIRMA DESTEK GRUBU, PANELİST

2021 - 2021

2021 - 2021

PANELİST

TÜBİTAK, TÜBİTAK TOVAG, TARIM,ORMANCILIK VE VETERİNERLİK ARAŞT. DESTEK GRUBU, PANELİST

2021 - 2021

2021 - 2021

Dış Danışman

TÜBİTAK, Dış Danışman

2021 - 2021

2021 - 2021

Panelist

TÜBİTAK, Panelist

2020 - 2020

2020 - 2020

Gözlemci Panelist

TÜBİTAK, TÜBİTAK , Matematik, Fizik Araştırma Destek Grubu, Gözlemci Panelist

2009 - 2009

2009 - 2009

stajyer

Şirket, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş (Bursa), ÜRETİM-STAJYER MÜHENDİS, stajyer

2009 - 2009

2009 - 2009

stajyer

Kamu Kuruluşu, Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Analiz-Stajyer, stajyer

2009 - 2009

2009 - 2009

STAJYER

Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (Bursa) , STAJYER

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Doktora Tezi

Gastronomide İleri Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz Sürdürülebilir Kalkınma

Doktora Yeterlilik

Uzmanlık Alan Dersi DOKTORA

Gastronomi de Fermente Gıdalar Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomi Araştırmaları (DR)

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans Tez

Uzmanlık Alan Dersi Dersi YL

İleri Özel Gıda Teknolojisi Araştırmaları Sürdürülebilir Kalkınma

İleri Fonksiyonel Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

İleri Beslenme İlkeleri

Gastronomi Turizmi

Gastronomi Turizmi Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi

Uluslararası Gastronomi

GIM555 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

Lisans

Lisans

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

Tahıl Ürünleri Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

Mezuniyet Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Mikrobiyolojisi

Beslenmenin Temel İlkeleri

Gıda Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Bilimi ve Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Güvenliği ve Hijyen Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Ambalajlama

ÖZEL GIDA TEKNOLOJİSİ

Diyet Mutfağı

Toplumsal Sorumluluk Projesi

Konaklama İşletmelerinde Yöresel Gıda Ürünleri ve Gıda Ambalajlama

Gıda Coğrafyası

Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler

Hijyen ve Sanitasyon

İçecek Teknolojisi

HİJYEN VE SANİTASYON

Gıda ve Sağlık

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

GDM311 BESLENME

GDM413 GIDA VE SAĞLIK

GDM217 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

GDM415 BİTİRME PROJESİ-I

Yönetilen Tezler

Makaleler

Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (17)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (8)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. A LITERATURE REVIEW ON FOOD PHOTOGRAPHY IN GASTRONOMY (GASTRONOMİDE YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI ÜZERİNE BİR ALANYAZIN İNCELEMESİ)

ÇAKIR M., DÜLGER ALTINER D.

5. BİLSEL INTERNATIONAL KORYKOS SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, Mersin, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2025, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. POSSIBILITIES OF USING THE SUPER FRUIT ARONIA IN GASTRONOMY (SÜPER MEYVE ARONYANIN GASTRONOMİ ALANINDA KULLANIM OLANAKLARI)

Yavuz K., Dülger Altıner D.

INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS -II, Adana, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2024, cilt.1, ss.1281-1291, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

4. GASTRONOMİDE HİJYEN VE GIDA ZEHİRLENMELERİ (HYGIENE AND FOOD POISONING IN GASTRONOMY)

Yavuz K., Dülger Altıner D.

5. BİLSEL INTERNATIONAL SUMELA SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Trabzon, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.422-431, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

5. GIDA ALERJİSİNE YOL AÇAN GIDALARIN GASTRONOMİ BAĞLAMINDA İNCELENMESİ (EXAMINATION OF FOODS THAT CAUSE FOOD ALLERGY IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY)

Çakır M., Dülger Altıner D.

5. BİLSEL INTERNATIONAL SUMELA SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Trabzon, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2024, ss.432-442, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

6. BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF GRADUATE THESIS ON FOOD NEOPHOBIA (GIDA NEOFOBİSİ KONULU LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ)

Topal A., Dülger Altıner D.

EFES INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İzmir, Türkiye, 15 - 16 Eylül 2024, cilt.1, ss.653-664, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

7. THE REVIEW OF THE CURRENT STUDIES ON USING OLEOGELS IN CEREAL PRODUCTS (TAHIL ÜRÜNLERİNDE OLEOJEL KULLANIMI ÜZERİNE YAPILMIŞ GÜNCELÇALIŞMALARIN İNCELENMESİ)

Buldur İ., Dülger Altıner D.

EFES INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, İzmir, Türkiye, 15 - 16 Eylül 2024, cilt.1, ss.641-652, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

8. EXAMINING NORTHERN EUROPEAN CUISINE IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY (KUZEY AVRUPA MUTFAĞININ GASTRONOMİ BAĞLAMINDA İNCELENMESİ)

Altın E., Dülger Altıner D.

2. BİLSEL INTERNATIONAL ASPENDOS SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Antalya, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.849-866, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

9. THE USE OF FUNCTIONAL BEE PRODUCT PROPOLIS IN FOODS

Duruk N., Dülger Altıner D.

INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Haziran 2024, ss.715-728, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

10. PROPERTIES AND APPLICATIONS OF HONEYBERRY (LONICERA CAERULEAL.) FRUIT IN FOODS

Büyük Z., Dülger Altıner D.

INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Haziran 2024, ss.729-734, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

11. Gluten-Free Functional Purple Potato Flour

Sabuncu M., Dülger Altıner D., Şahan Y.

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.88, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

12. BİTKİ ÇAYLARI VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI (HERBAL TEAS AND THEIR USE IN FOOD PRODUCTS)

DURUK N., DÜLGER ALTINER D.

BİLTEK-VIII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON CURRENT DEVELOPMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND SOCIAL SCIENCES, Paris, Fransa, 24 - 26 Ekim 2023, ss.419-435, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

13. VEGANLARIN BESLENME ALIŞKANLIKLARI VE BİTKİSEL BAZLI SÜT TERCİHLERİNE YÖNELİK ARAŞTIRMA

Büyük Z., UCA S., DÜLGER ALTINER D.

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

14. EXAMINATION OF TRADITIONAL FERMENTED BEVERAGE BOZA AND ITS SENSORY ANALYSIS STUDIES

DURUK N., DÜLGER ALTINER D.

4th Baskent International Conference On Multidisciplinary Studies, Ankara, Türkiye, 4 - 06 Ağustos 2023, ss.148-160, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

15. Turizm Sektöründe Dijital Ayak İzi

İŞLER Ö. N., DÜLGER ALTINER D.

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies-IV, Kıbrıs (Kktc), 28 - 30 Nisan 2023, ss.2507-2518, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

16. Usage of Bitter Gourd (Momordica charantia) in Food Products

KILIÇ E. B., DÜLGER ALTINER D.

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies-IV, Kıbrıs (Kktc), 28 - 30 Nisan 2023, ss.2122-2131, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

18. Investigation of Sensory Analysis and New Product Development Studies in Dessert Varieties

GÜDÜL H., DÜLGER ALTINER D.

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies, Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Aralık 2022, ss.560-572, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

19. Functional Product Development: Investigation of Sensory Analysis Studies In Different Bread Varieties

KILIÇ E. B., DÜLGER ALTINER D.

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies, Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 15 Kasım 2022, ss.548-559, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

20. Tarhananın Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi

SABUNCU M., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

21. Development of Gluten- Free Tarhana with Purple Potato Flour and chickpea flour

SABUNCU M., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

Innovation in Mediterranean Traditional Foods: Novel Products and Processes, Portekiz, 13 - 14 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

2021

2021

22. TÜKETİCİLERİN FONKSİYONEL GIDALARA YÖNELİK TUTUM VE SATIN ALMA DAVRANIŞLARI

KILIÇ E. B., DÜLGER ALTINER D.

International Marmara Social Sciences Congress (Imascon Autumn 2021), Kocaeli, Türkiye, 10 Aralık 2021, ss.321-327, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

23. ORGANİK TARIM KAVRAMI VE ORGANİK GIDAYA YÖNELİK TÜKETİCİ DAVRANIŞLARININ İNCELENMESİ

ÖZBEY Z. K., DÜLGER ALTINER D.

International Marmara Social Sciences Congress (Imascon Autumn 2021), Kocaeli, Türkiye, 10 Aralık 2021, ss.361-366, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

24. Studies on Kombucha Tea and Its Antioxidant Properties

DÜLGER ALTINER D.

UMTEB International Congress on Vocational Technical Sciences-XI, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2021, ss.16-17, (Özet Bildiri)

2021

2021

25. Content Analysis of Tripadvisor Reviews for Fusion Kitchen Concept Restaurant Businesses: Turkey Example

KAYA D., AKDEMİR N., DÜLGER ALTINER D.

2. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (INGANT 2021), Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.807-818, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

26. YENİLEBİLİR BİTKİ ŞEVKETİ BOSTAN (Scolymus Hispanicus L.): BESLEYİCİ, SAĞLIK ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

International Marmara Sciences Congress (Spring) 2021, Kocaeli, Türkiye, 22 Mayıs 2021, ss.302-307, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

27. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi

TOĞRUL İ., DÜLGER ALTINER D., AKDEMİR N.

International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021), Kocaeli, Türkiye, 21 Mayıs 2021, ss.119-127, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

28. Gastronomi Trendleri: Nikkei Mutfağı

KAYA D., AKDEMİR N., DÜLGER ALTINER D.

19. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Kocaeli, Türkiye, 29 Nisan 2021, ss.248-265, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

29. Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi

ACAR İ., DÜLGER ALTINER D., AKDEMİR N.

TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kyiv, Ukrayna, 04 Nisan 2021, cilt.3, ss.836-848, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

30. Gastronomi Turizmi İçin Yapılan Seyahatlere Yönelik Tanıtım Materyallerinde Algıyı Etkileyen Unsurlar

TANTU Y., BİROL E., DÜLGER ALTINER D.

TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 04 Nisan 2021, cilt.3, ss.810-825, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

31. MOLEKÜLER GASTRONOMİNİN DOĞUŞU VE KULLANIM ALANLARI

ERİLMEZ B., DÜLGER ALTINER D.

Imascon 2020, Kocaeli, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2020, ss.303-309, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

32. DİYET LİF KAYNAĞI: KAHVE ÇEKİRDEK ZARI VE ÖZELİKLERİ

BÜYÜK Z., DÜLGER ALTINER D.

International Marmara Sciences Congress (Spring) 2020-IMASCON, Kocaeli, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2020, ss.544-550, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

33. Fonksiyonel Bir Bileşen: Çerezlik Kabak Çekirdeği Unu.

DÜLGER ALTINER D., SABUNCU M., ŞAHAN Y.

Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON 2019), Kocaeli, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.184-190, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

34. Toplu Beslenmede Menü Planlama ve Örnek Menü Uygulamaları

TOĞRUL İ., Karayiğit R., DÜLGER ALTINER D.

Uluslararası Marmara Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2019), Kocaeli, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.52, (Özet Bildiri)

2109

2109

35. Chemical and Techno-Functional Properties of Different Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Flours

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y., SABUNCU M.

1st International Conference on Preventive Medicine (1st ICPM), Antalya, Türkiye, 12 Kasım 2109 - 14 Kasım 2019, ss.92, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

36. Determinatiton of some chemical properties, mineral contents and fatty acid compositions of pumpkin seed (Cucurbita pepo L.) flours.

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y., SABUNCU M.

International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC 2019), Liviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

37. Determination of Some Chemical and Antioxidative Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo L.) Grown in Turkey

SABUNCU M., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOB 2019), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.509, (Özet Bildiri)

2018

2018

38. Türkiye’de üretilen coğrafi işaret ile tescillenmiş peynir çeşitleri.

ÖZDEMİR G., DÜLGER ALTINER D.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

39. Engellerde Yeni Umut: Hippoterapi

Balıkçı E., Dülger Altıner D., Uca S.

Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018), Kocaeli, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, ss.379-384, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

40. Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.

ÖZDEMİR G., DÜLGER ALTINER D.

), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018), Kocaeli, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, ss.1145-1150, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

42. Hippoterapi Uygulamalarında Dengeli Beslenmenin Önemi

Dülger Altıner D., Balıkçı E., Uca S.

IMASCONGRESS – Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

43. Engellerde Yeni Umut

Balıkçı E., Dülger Altıner D., Uca S.

IMASCONGRESS – Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

45. Functional Ingredient with High Dietary Fiber: Coffee Silverskin (CS)

ÇAĞLAK S., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y., ATEŞ M.

3rd International Congress on Food Technology (ICFT), Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.161, (Özet Bildiri)

2018

2018

46. ENGEL TANIMAYAN TERAPİ: HİPPOTERAPİ

BALIKÇI E., DÜLGER ALTINER D., UCA S.

1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Isparta, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.196, (Özet Bildiri)

2018

2018

47. BEDENSEL VE ZİHİNSEL ENGELLİOLGULARDA HİPPOTERAPİ UYGULAMALARIVE BU OLGULARIN ÖZEL BESLENME İLEDESTEKLENMESİ

DÜLGER ALTINER D., BALIKÇI E., UCA S.

1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Isparta, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.196-197, (Özet Bildiri)

2018

2018

48. AN INNOVATIVE NEW PRODUCT: CHOCOLOVE (ÇİKOLAŞK)

Çağlak S., DÜLGER ALTINER D.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.127, (Özet Bildiri)

2018

2018

49. TRADITIONAL TURKISH COFFEE AND PRESENTATION CULTURE

Çağlak S., DÜLGER ALTINER D.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.161, (Özet Bildiri)

2018

2018

50. DIFFERENT TYPES OF COFFEE MAKING TECHNICS WITH COFFEE BEANS

ÇAĞLAK S., DÜLGER ALTINER D.

The 4 th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.20, (Özet Bildiri)

2018

2018

51. A New Strategy to Create Competitive Advantage in the Health Tourism: Hippotherapy

UCA S., BALIKÇI E., DÜLGER ALTINER D.

4th International Symposium on Multidisciplinary Studies (ISMS), Paris, Fransa, 26 - 27 Nisan 2018, ss.200-201, (Özet Bildiri)

2018

2018

52. Some chemical properties of cookies supplemented with oleaster flour

DÜNDAR A. N., Çelik G., AYDIN E., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y., GÖÇMEN D., et al.

The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

53. DİYET LİFLER VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

METE M., DÜLGER ALTINER D.

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

54. Türk Mutfak Kültürü ve Beslenme Alışkanlıkları

METE M., DÜLGER ALTINER D.

10. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

55. Nutritional Properties of Wild Edible Plant: Scolymus hispanicus L.

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

56. ANTIOXIDANT PROPERTIES OF COOKIE SUPPLEMENTED WITH OLEASTER FLOUR

DÜLGER ALTINER D., AYDIN E., DÜNDAR A. N., ÇELİK G., ŞAHAN Y., GÖÇMEN D.

17th International Nutrition Diagnostics Conference, INDC 2017, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

57. THE FLOUR OBTAINED FROM SOY PLANT AND ITS PROPERTIES

HALLAÇ Ş., DÜLGER ALTINER D.

The 1st International Congress On Medicinal annd Aromaiıc Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.357, (Özet Bildiri)

2017

2017

58. Carob flour and investigation of chemical and functional properties

HALLAÇ Ş., DÜLGER ALTINER D.

The 1st International Congress On Medicinal annd Aromaiıc Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.355, (Özet Bildiri)

2017

2017

59. Production of Noodle With High Dietary Fiber Content From Chestnut Flour137

METE M., DÜLGER ALTINER D.

ICAFOF 2017, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.137, (Özet Bildiri)

2017

2017

60. An Alternative Food Additive: Chestnut Flour. (Oral Presentation), , 15-17 May.

MERVE M., DÜLGER ALTINER D.

ICAFOF 2017, International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.132, (Özet Bildiri)

2017

2017

61. Antioxidant Properties of Oleaster Flour

DÜNDAR A. N., DÜLGER ALTINER D., AYDIN E., ŞAHAN Y., CANSEV A., GÖÇMEN D.

International Congress on New Trends in Science, Engineering and Technology, Barcelona, İspanya, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

62. İĞDE UNUNDAN MAMUL BİSKÜVİ

ŞAHAN Y., GÖÇMEN D., CANSEV A., ÇELİK G., DÜNDAR A. N., AYDIN E., et al.

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

63. Bitki Kökünden Un Üretimi

ŞAHAN Y., DÜLGER ALTINER D.

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

64. İğde Unu Üretimi Ve Yöntemi

ŞAHAN Y., GÖÇMEN D., CANSEV A., ÇELİK G., DÜNDAR A. N., AYDIN E., et al.

Uludağ Üniversitesi VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri 2017, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

66. Gıdaların Minerallerle Zenginleştirilmesine Yönelik Uygulamalar

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

67. Effect of The Addition of Oleaster Flour On The Quality Characteristics of Cookies

DÜNDAR A. N., DÜLGER ALTINER D., AYDIN E., ŞAHAN Y., GÖÇMEN D.

15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.176, (Özet Bildiri)

2016

2016

68. Crackers Supplemented With Scolymus hispanicus L Flour

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

69. Nutritional and Functional Properties of Scolymus hispanicus L Flour

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

15th International Cereal and Bread Congress (15th ICBC), 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

70. The Usage of Sour and Sweet Yeast in Traditional Breads

YIKMIŞ S., GÜLÜM L., DÜLGER ALTINER D.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Kasım 2015, ss.118, (Özet Bildiri)

2015

2015

71. Besni Grapes

YIKMIŞ S., GÜLÜM L., DÜLGER ALTINER D.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

72. A Special Wild Edible Mushroom Kanlıca Muschroom

URAN H., ÇETİN B., AKSU F., DÜLGER ALTINER D.

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.480, (Özet Bildiri)

2015

2015

74. Innovative Cookie Supplemented With Oleaster Flour

DÜNDAR A. N., AYDIN E., DÜLGER ALTINER D., ÇELİK G., ŞAHAN Y., GÖÇMEN D.

ISITES2015 3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering And Science, Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1063-0, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

75. Innovative Food Additives Oleaster Flour

DÜLGER ALTINER D., AYDIN E., DÜNDAR A. N., ÇELİK G., KAPLAN H. B., CANSEV A., et al.

ISITES2015 3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering And Science, Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1053-1061, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

77. Scolymus hispanicus L bitki köklerinin antioksidan kapasitelerinin ve biyoalınabilirliklerinin belirlenmesi

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

2015

2015

80. Antimicrobial effect of curcumin on minced meat contaminated with foodborne pathogens

SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., AKSU F., ISSA G., BAŞARAN KAHRAMAN B., DÜLGER ALTINER D., BÜYÜKÜNAL S. K.

II. International VETistanbul Group Congress, Saint Peter, Guernsey Ve Alderney, 7 - 09 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

2014

2014

82. İğde Unu Üretimi ve Yönetimi

ŞAHAN Y., GÖÇMEN D., CANSEV A., ÇELİK G., DÜNDAR A. N., AYDIN E., et al.

Selçuk TTO Patent Proje Pazarı, Konya, Türkiye, 19 - 20 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

83. Chemical Composition of Blessed Thistle Consumed as a Alternative Vegetable in Aegean Region

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

Funtional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2014

2013

2013

84. Determination Antioxidant Properties and Their bioaccessibility of Sumac Rhus coriaria Fruits and Its Products

YILDIZ H., DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

24th İnternational Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food İndustry, Herzogovina, Bosna-Hersek, 25 - 28 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

85. A Study on The Microbiological Qualityof Leblebi Sold in Istanbul

ÜNVER ALÇAY A., AKSU F., DÜLGER ALTINER D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013

2013

2013

86. Using Of Water Buffalo Milk In Traditional Milk Products

AKSU F., DÜLGER ALTINER D., ÜNVER ALÇAY A., URAN H.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

87. Global Halal Food Sector and the Role of Turkey

URAN H., DURAK M. Z., GÜNDÜZ H. H., DÜLGER ALTINER D., AKSU F.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

88. A Popular Street Food Simit

DÜLGER ALTINER D., AKSU F., URAN H., ÜNVER ALÇAY A.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

89. A Study on The Chemical And Microbiological Quality Of Cig Kofte Consumed ın Istanbul

ÜNVER ALÇAY A., AKSU F., DÜLGER ALTINER D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

90. Blessed Thistle Cnicus benedictus L A Plant Traditionally used as a Vegetable

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

91. Bread with Chıckpea Leaven and Microbiological Properties of Fermented Chıckpea

ÜNVER ALÇAY A., AKSU F., DÜLGER ALTINER D.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 25 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

93. Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları

DÜLGER ALTINER D., AKSU F., URAN H.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

94. Some Chemical Properties of Commercial Honeys Consumed in Istanbul

URAN H., AKSU F., DÜLGER ALTINER D.

EUROFOODCHEM XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

95. Antioxidant properties and their bioaccessibility of Blessed Thistle under different processed treatments

ŞAHAN Y., Dulger D.

Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB), Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 24 Nisan 2013, cilt.27, (Özet Bildiri) identifier

2012

2012

96. Nutritional Quality Of Blessed Thistle

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

1st International Conference on Nutraceutical and Cosmetic Sciences (ICNaCS), Kuala-Lumpur, Malezya, 22 - 23 Ekim 2012

Kitaplar

2024

2024

1. CHAPTER IX: USE OF BEE PRODUCTS IN FOOD FORTIFICATION

Duruk N., Dülger Altıner D.

Modern Research in Engineering Sciences-2024 , Halil İbrahim KURT,Duygu Kavak, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.188-209, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

2. BÖLÜM XII: GÜNEY AVRUPA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE YER ALAN ÖZEL GIDALARIN İNCELENMESİ (Examination of Special Foods in Southern Europan Culinary Culture

Gültekin F., Dülger Altıner D.

Mühendislik Bilimlerinde Modern Araştırmalar-2024, YELİZ AŞÇI,POLAT ALPER, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.196-207, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

3. Veganların Beslenme Alışkanlıkları ve Bitkisel Bazlı Süt Tercihlerine Yönelik Araştırma

Büyük Z., Uca S., Dülger Altıner D.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, ALPTEKİN SÖKMEN,ÇAĞDAŞ AYDIN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1172-1192, 2024

2024

2024

4. CHAPTER IX: USE OF BEE PRODUCTS IN FOOD FORTIFICATION

DURUK N., DÜLGER ALTINER D.

Modern Research in Engineering Sciences-2024, KURT HALİL İBRAHİM, KAVAK DUYGU, Editör, Livre de Lyon, Lyon France, ss.188-209, 2024

2024

2024

5. GÜNEY AVRUPA MUTFAK KÜLTÜRÜNDE YER ALAN ÖZEL GIDALARIN İNCELENMESİ (Examination of Special Foods in Southern Europan Culinary Culture

GÜLTEKİN F., DÜLGER ALTINER D.

Mühendislik Bilimlerinde Modern Araştırmalar-2024, AŞÇI YELİZ, POLAT ALPER, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.196-207, 2024

2024

2024

6. Veganların Beslenme Alışkanlıkları ve Bitkisel Bazlı Süt Tercihlerine Yönelik Araştırma

BÜYÜK Z., UCA S., DÜLGER ALTINER D.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1172-1192, 2024

2023

2023

7. BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)

Dülger Altıner D., Sabuncu M., Şahan Y.

Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar, KAVAK Duygu, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.65-93, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

8. Bölüm-13: YENİ ÜRÜN KAVRAMI VE ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇLERİ

ÖZDEMİR G., DÜLGER ALTINER D.

Mühendislik Alanında Gelişmeler 2, Başyiğit Kılıç Gülden, Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.251-268, 2023

2023

2023

9. CHAPTER 10: PLANT-BASED DAIRY PRODUCTS in NUTRITION

BÜYÜK Z., DÜLGER ALTINER D.

Advances in Engineering Sciences, Başyiğit Kılıç Gülden, Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.194-211, 2023

2023

2023

10. BÖLÜM XIV. FERMENTE İÇECEKLER: KEFİR, KIMIZ VE BOZA (Fermented Beverages: Kefır, Kımız and Boza)

BÜYÜK Z., DÜLGER ALTINER D.

Fen ve Mühendislik Bilimleri Araştırmaları, KAVAK Duygu, KILIÇER Ali, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.235-249, 2023

2022

2022

11. Bölüm 9: MİKROENKAPSÜLASYON VE GIDALARDA UYGULAMA ALANLARI

Akçiçek A., Mete M., Dülger Altıner D.

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II (Aralık 2022), ÖZALP Çoşkun,AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.158-184, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

12. GELENEKSEL TARHANANIN FARKLI UN KATKILARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

Sabuncu M., Dülger Altıner D., Şahan Y.

Mühendislik Bilimlerinde Güncel Araştırma Örnekleri (December 2022), Prof. Dr. Şemsi Yazıcı, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.72-96, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

13. 3. BÖLÜM: KARBONHİDRATLAR

Özdemir G., Dülger Altıner D.

GIDA KİMYASI VE MUTFAK UYGULAMALARI, Cumhur Öznur,Ceylan Muştu Çiğdem,Ceylan Veli, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.75-98, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

14. Türk ve dünya mutfağında kanatlı eti tüketim alışkanlıklarının incelenmesi (Investigation of poultry meat consumption habits in Turkish and world cuisine)

Erilmez B., Dülger Altıner D.

Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm [Tourism for a Better World], Altınay Levent,Karatepe M. Osman,Tuna Muharrem, Editör, USF M3 Publishing, Florida, ss.1-11, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

15. MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİNİN MİNERALLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLAR

DÜLGER ALTINER D., ŞAHAN Y.

MÜHENDİSLİK BİLİMLERİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, KAVAK DUYGU, POLAT ALPER, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.118-156, 2021

2021

2021

16. CHAPTER VIII: Cereal Grain-Fermented Products: Health, Nutrition and Microbiology

Özdemir G., Dülger Altıner D.

Engineering Sciences Innovative Approaches (September 2021), Aşçı Yeliz, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.146-167, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

17. Çekırdekten Fincana Kahve Üretimi ve Kahve Üzerine Araştırmalar

BÜYÜK Z., DÜLGER ALTINER D.

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler, Hasdemir Belma, Turhan Mahmut, Editör, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, ss.105-130, 2021

Desteklenen Projeler

2024 - 2025

2024 - 2025

ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ PATENT TEŞVİK DESTEĞİ PROJESİ PATENT PTD

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü)

2022 - 2024

2022 - 2024

Glutensiz Tarhana Üretiminde Mor Patates Unu Kullanımının Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Dülger Altıner D., Şahan Y.(Yürütücü)

2022 - 2023

2022 - 2023

ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ (PATENT Hızlı Destek-2)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

Kabak Çekirdeği Unu Katkılı Kraker (Patent)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

DÜLGER ALTINER D. (Yürütücü)

2011 - 2013

2011 - 2013

Cnicus benedictus un Besleyici ve Kimyasal Özelliklerinin BelirlenmesiSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

(Proje Özeti)
Dülger Altıner D., Şahan Y.(Yürütücü)

2010 - 2012

2010 - 2012

İğde Eleagnus angustifolia L Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Şahan Y.(Yürütücü), Göçmen D., Cansev A., Dündar A. N.

Patent

2024

2024

KUMKUAT MEYVESİNDEN ELDE EDİLEN KUMKUAT UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TARHANA VE ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/009178 , Standart Tescil Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

GÖLEVEZ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/012268 , Standart Tescil Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

ÇEREZLİK KABAK ÇEKİRDEĞİ UNU KATKILI KRAKER VE ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2020/07814 , Standart Tescil Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

İğde Unu Üretimi ve Yöntemi

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2011 10333 , Standart Tescil Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

Şevketi bostan bitki kökünden elde edilen un ve bahsedilen unun üretim metodu

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2013 01091 , Standart Tescil

2014

2014

İğde Unundan Mamül Bisküvi

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2012 06816 , Standart Tescil

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Öğrenci Projeleri

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

TÜBİTAK 2209-Fonksiyonel Atıştırmalık Geliştirme: Chia tohumu ve Pancar İçeren Yulaflı Biscotti Kurabiyesinin Besleyici ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi

Ar-Ge Projesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2024 - 2025

2024 - 2025

TÜBİTAK 2209-A-Kahve Çekirdeği Zarı Katkılı Keçiboynuzu Unlu Fonksiyonel Atıştırmalık Kraker Üretimi

Ar-Ge Projesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2022 - 2024

2022 - 2024

TÜBİTAK 2209-A-Börülce Unu ve Dut Kurusu Unu Kullanımının Zenginleştirilmiş Ekmeğin Hamur Reolojisi Ve Duyusal Özelliklerine Etkisinin Araştırılması

Ar-Ge Projesi

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

TEMASürdürülebilir Kalkınma

Üye

2006 - Devam Ediyor

2006 - Devam Ediyor

Gıda Mühendisleri OdasıSürdürülebilir Kalkınma

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Eylül 2024

Eylül 2024

Journal of Advances in Biology & Biotechnology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Discover Food

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2024

Mart 2024

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

Journal of Istanbul Veterinary Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2023

Mart 2023

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2022

Temmuz 2022

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Food and Health

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2020

Mart 2020

LEGUME SCIENCE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2020

Şubat 2020

Current Research in Nutrition and Food Science

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

Current Research in Nutrition and Food Science Journal

ESCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2019

Aralık 2019

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ (ONLINE)

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

Current Research in Nutrition and Food Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

Journal of Biological & Environmental Sciences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2019

Ekim 2019

Journal of Biological and Environmental Sciences (JBES)

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2019

Ocak 2019

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Aralık 2018

Aralık 2018

AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2018

Kasım 2018

AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2018

Ekim 2018

Current Research in Nutrition and Food Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ağustos 2018

Ağustos 2018

Current Research in Nutrition and Food Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Current Research in Nutrition and Food Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Current Research in Nutrition and Food Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2018

Ocak 2018

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Aralık 2017

Aralık 2017

Biosciences Biotechnology Research Asia

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2017

Mart 2017

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2016

Temmuz 2016

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Nisan 2024

Nisan 2024

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2023

Nisan 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bingöl Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2023

Nisan 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Temmuz 2022

Temmuz 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2022

Haziran 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, TÜBİTAK , Türkiye

Ekim 2021

Ekim 2021

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, TÜBİTAK, Türkiye

Ekim 2021

Ekim 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2021

Ekim 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2021

Haziran 2021

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, TÜBİTAK TOVAG, Türkiye

Mayıs 2021

Mayıs 2021

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, TÜBİTAK, Türkiye

Mart 2018

Mart 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2017

Ocak 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

2024 - 2024

2024 - 2024

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK BİDEB

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2022 - 2022

2022 - 2022

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK BİDEB

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2021 - 2021

2021 - 2021

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK TOVAG

Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ağustos 2024

Ağustos 2024

21.Geleneksel Turizm Sempozyumu-BİLİM KURULU ÜYELİĞİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Dülger Altıner D.
Balıkesir, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi -BİLİM KURULU ÜYELİĞİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Dülger Altıner D.
Bursa, Türkiye

Nisan 2021

Nisan 2021

19. Geleneksel Turizm Sempozyumu-DÜZENLEME KURULU ÜYESİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Dülger Altıner D.
Kocaeli, Türkiye

Eylül 2018

Eylül 2018

International Gastronomy Tourism Studies Congress-Düzenleme kurulu İletişim Koordinatörü

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Dülger Altıner D.
Kocaeli, Türkiye

Mart 2018

Mart 2018

Gastronomi Zirvesi-2018--BİLİM KURULU ÜYELİĞİ

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Dülger Altıner D.
Ankara, Türkiye

Ödüller

Temmuz 2024

Temmuz 2024

YAYIN TEŞVİĞİSürdürülebilir Kalkınma

Tübitak

Eylül 2017

Eylül 2017

Uluslararası Dergi-Ayın Hakemi ÖdülüSürdürülebilir Kalkınma

Current Research İn Nutrition And Food



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

29 Temmuz 2024 - 30 Temmuz 2024

29 Temmuz 2024 - 30 Temmuz 2024

2. BİLSEL INTERNATIONAL ASPENDOS SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Antalya-Türkiye

05 Haziran 2024 - 06 Haziran 2024

05 Haziran 2024 - 06 Haziran 2024

INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Ankara-Türkiye

05 Haziran 2024 - 06 Haziran 2024

05 Haziran 2024 - 06 Haziran 2024

INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Ankara-Türkiye

15 Mayıs 2024 - 16 Mayıs 2024

15 Mayıs 2024 - 16 Mayıs 2024

International Food Innovation and Sustainability CongressSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

30 Nisan 2024 - 30 Nisan 2024

30 Nisan 2024 - 30 Nisan 2024

Mutlu Çalışan Çalıştayı-Kocaeli ÜniversitesiSürdürülebilir Kalkınma

Çalışma Grubu

Kocaeli-Türkiye

26 Ağustos 2023 - 28 Ağustos 2023

26 Ağustos 2023 - 28 Ağustos 2023

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Katılımcı

Kastamonu-Türkiye

15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022

15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies

Katılımcı

Lefkoşa-Kıbrıs (Kktc)

24 Kasım 2022 - 24 Kasım 2022

24 Kasım 2022 - 24 Kasım 2022

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

Bursa-Türkiye

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOB 2019)

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

15 Kasım 2018 - 15 Kasım 2018

15 Kasım 2018 - 15 Kasım 2018

TURİZM VE BESLENME ATÖLYESİSürdürülebilir Kalkınma

Davetli Konuşmacı

İstanbul-Türkiye

20 Eylül 2018 - 20 Eylül 2018

20 Eylül 2018 - 20 Eylül 2018

International Gastronomy Tourism Studies Congress (GTK 2018)

Katılımcı

Kocaeli-Türkiye

11 Kasım 2017 - 12 Kasım 2017

11 Kasım 2017 - 12 Kasım 2017

10. Gıda Mühendisliği Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

Davetli Konuşmalar

Kasım 2018

Kasım 2018

DÜNDEN BUGÜNE ENGELLİLİK ENGELLİLİK ARAŞTIRMALARI KONFERANSI-Turizm ve Beslenme Atölyesi

Konferans

İstanbul Üniversitesi-Türkiye

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Kocaeli Üniversitesi-ATÇILIK MYO-Öğrenciler İçin Sağlıklı Beslenme

Seminer

Kocaeli Üniversitesi-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 157

h-indeksi (WOS): 7

Jüri Üyelikleri

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

BAŞAK GÖKÇE ÇÖL-TİK ÜYELİĞİ - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Doktora)

Merve SABUNCU Tez Savunması - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

İkbal Ertuğrul DİKEÇ-DOKTORA YETERLİLİK SINAVI - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Nuran DURUK-YL TEZ Savunması - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Büşra ERİLMEZ-Doktora Yeterlilik Sınavı - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Zülal BÜYÜK-DOKTORA YETERLİLİK SINAVI - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

FATMA ZEHRA YEKELER-Tİk Üyeliği - Bursa Teknik Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

GÖZDE ÖZDEMİR-TİK ÜYELİĞİ - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

AYŞENUR AKÇAY-TİK ÜYELİĞİ - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Raşit BAKAN-TİK ÜYELİĞİ - Kocaeli Üniversitesi

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Tez Savunma (Doktora)

Nihan ÖZKAN Tez Savunması - Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Nisan-2024

Nisan 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hacer YILMAZ YL Tez Savunması - Bursa Teknik Üniversitesi

Nisan-2024

Nisan 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İrem TOPCU-YL TEZ SAVUNMASI - Bursa Teknik Üniversitesi

Şubat-2024

Şubat 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dr. Öğr. Üyesi Atama Jüri Üyeliği - Nişantaşı Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Halime GÜDÜL-YL TEZ SAVUNMASI - Kocaeli Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Doktora)

Pınar ÖZ Tez Savunması - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

Fatma Zehra YEKELER-Doktora Yeterlilik Sınav Jüriliği - Bursa Teknik Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Merve Sabuncu-TİK Üyeliği - Bursa Uludağ Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

PRU Denizcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atama jüri üyeliği - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Doktora)

Ali Anıl SÜLEYMANOĞLU Doktora Tez Savunması - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa

Haziran-2023

Haziran 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

RAŞİT BAKAN-DOKTORA YETERLİLİK SINAVI - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Elif Betül KILIÇ-YL TEZ SAVUNMASI - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Özge Nur İŞLER-YL TEZ SAVUNMASI - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

Ayşenur AKÇAY-DOKTORA YETERLİLİK SIANVI - Kocaeli Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

Ömer Şerif Aydın -Doktora Yeterlilik Sınavı - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

Reem Mohamed Khalil-Doktora Yeterlilik Sınavı - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Esra TAŞIN- Tez Savunma - Bursa Teknik Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Ayşenur AKÇAY-Yüksek Lisans Tez Savunma - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Doktora)

Burçin BOZ Doktora Tez Savunması - Balıkesir Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Büşra DUMAN-Yüksek Lisans Tez Savunma - Kocaeli Üniversitesi

Şubat-2022

Şubat 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Burcu GÜMÜL-Tez Savunma-YL - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İlay Bengü-Yüksek Lisans Tez Savunma - Bursa Uludağ Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Günnur Gülkun,05.07.2021, Bursa Uludag Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D, 05.07.2019 - Bursa Uludağ Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Aysel Şahin Tez Savunma Sınavı - Kocaeli Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Tez Savunma (Doktora)

Doktora Tez Sınav Jüri Üyeliği (Nurcan Aysar Güzelsoy) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Mayıs-2021

Mayıs 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Bulut Akdeniz Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı - İstanbul Gedik Üniversitesi

Ocak-2020

Ocak 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

SİNEM YILMAZ (Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Yüksek Lisans Tez Savunma) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Ocak-2020

Ocak 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İDRİSS AMİT AROUFAİ (Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Yüksek Lisans Tez Savunma) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Merve Ateş (Sabuncu), Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Yüksek Lisans Tez Savunma (23/07/2019) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Eylül-2018

Eylül 2018

Tez Savunma (Doktora)

Seydi Yıkmış, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı (14/09/2018) İstanbul –Cerrahpaşa Üniversitesi-Doktora Tez Savunma - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa

Mayıs-2018

Mayıs 2018

Tez Savunma (Doktora)

Merve Konak, Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Doktora Tez Savunma (11/05/2018) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Nisan-2018

Nisan 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Mohammed Masoud Moradi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarım Ekonomisi, Yüksek Lisans Tez Savunma (09/04/2018) - Bursa Uludağ Üniversitesi

Kasım-2017

Kasım 2017

Doktora Yeterlik Sınavı

Güler Çelik, Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Doktora Yeterlilik Jüri Üyeliği (24/11/2017) - Bursa Uludağ Üniversitesi